«Φωτιά» στην υπόθεση Παντελίδη- Εισαγγελέας για τον μάρτυρα κλειδί-Η επιστροφή της Μίνας
Showbiz

«Φωτιά» στην υπόθεση Παντελίδη- Εισαγγελέας για τον μάρτυρα κλειδί-Η επιστροφή της Μίνας

Οχτώ μήνες μετά τον θάνατο του Παντελή Παντελίδη και τα αναπάντητα ερωτήματα είναι πολλά όσον αφορά το τι έγινε το πρωινό της 18ης Φεβρουαρίου. 

Η Αθηνά Παντελίδου από την πρώτη στιγμή κάνει εκκλήσεις σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο-χωρίς να λέει το όνομά του δημόσια- να μιλήσει και να πει όσα ξέρει. Σύμφωνα με το ciao, πρόκειται για έναν «φίλο» του τραγουδιστή. Ο εισαγγελέας έχει όλα τα στοιχεία από την οικογένεια και τώρα το μόνο που μένει είναι να τον καλέσει και να πει όσα γνωρίζει.

Από την άλλη, η Μίνα Αρναούτη έχει αρχίσει να μιλάει μέσα από το facebook και η μια ανάρτηση διαδέχεται την άλλη με αποτέλεσμα να υπάρχουν αντιδράσεις από την οικογένεια και τους θαυμαστές του Παντελή Παντελίδη. Ο δικηγόρος της είναι αντίθετος με αυτή την τακτική και της συστήνει να είναι φειδωλή σε αυτά που ανεβάζει στα social media, αλλά η ίδια δεν δείχνει συνεργάσιμη. Μάλιστα, σύμφωνα με το δημοσίευμα, ετοιμάζεται να επιστρέψει στην Αθήνα για να μιλήσει με τον δικηγόρο της και να κρατήσουν μια τακτική, αλλά και να συνεχίσει την αποκατάστασή της.

Τέλος, η Φρόσω Κυριάκου έχει απενεργοποιήσει τον λογαριασμό της στο facebook και κρατά σιγή ιχθύος , ενώ φαίνεται πως επικοινωνεί καθημερινά με την Μίνα Αρναούτη και συζητάνε τις εξελίξεις του τροχαίου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved