Γιώργος Θεοφάνους: «Οι παλιοί την ίδρωναν τη φανέλα στις πρόβες και στα στούντιο»
Showbiz

Γιώργος Θεοφάνους: «Οι παλιοί την ίδρωναν τη φανέλα στις πρόβες και στα στούντιο»

Για τα μουσικά ριάλιτι κι αν πιστεύει ότι κάνουν κακό στα παιδιά που θέλουν να ασχοληθούν με τη μουσική, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Γιώργος Θεοφάνους.

«Δεν φταίνε τα ίδια τα παιχνίδια, τέτοιου είδους προγράμματα είναι ένας ακόμη σύγχρονος τρόπος ανεύρεσης ταλέντων. Το πώς αξιοποιείς τη νίκη ή τη δημοσιότητα που αποκτάς είναι το θέμα. Η φιλοδοξία, η συνέπεια, το πάθος για να κάνεις πράγματα. Οι παλιοί την ίδρωναν τη φανέλα στις πρόβες και στα στούντιο. Βλέπεις μια Μαρινέλλα -ποια, τη Μαρινέλλα- με τόσους χρυσούς δίσκους, επιτυχίες και εμφανίσεις να είναι μέχρι τώρα στρατιώτης, να λιώνει στις πρόβες... Δεν συγκαταλέγομαι στους τύπους που κάνουν συγκρίσεις και μιλούν άσχημα για τη νέα γενιά. Πολλά νέα παιδιά όμως δεν είναι έτσι. Υπάρχει και η άλλη πλευρά, βέβαια. Όπως ήταν ο Παντελής Παντελίδης. Είχε πάθός, έγραψε τραγούδια που μίλησαν στην καρδιά του κόσμου και έκανε επιτυχία. Ο Παντελίδης όμως ήταν ένας. Τώρα ο καθένας νομίζει ότι μπορεί να γίνει όνομα επειδή έχει κάποια χτυπήματα στο ΥουΤube», λέει στο Πρώτο Θέμα ενώ μιλά για τη συμμετοχή του στο X-Factor.

«Θα συμμετάσχω, αν και με προβληματίζει ότι θα υπάρχουν άλλα τρία αντίστοιχα μουσικά παιχνίδια σε άλλα κανάλια. Στην Ελλάδα δεν έχουμε ούτε συνέπεια, ούτε μέτρο. Βλέπουμε κάτι που γυαλίζει και έχει επιτυχία και το αντιγράφουμε όλοι. Δεν σου κρύβω ότι ενδόμυχα έχω μια ανησυχία μήπως στο τέλος αγανακτήσει ο κόσμος και πει: «Εδώ η ελληνική κοινωνία πεινάει και εσείς ασχο¬λείστε με ταλέντα και τραγούδια;», καταλήγει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved