Γιώργος Στεφάνου: «Είμαι εδώ εξαιτίας του! Ζω χάρη σε αυτόν!»
Showbiz

Γιώργος Στεφάνου: «Είμαι εδώ εξαιτίας του! Ζω χάρη σε αυτόν!»

Τον γνωρίσαμε μέσα από το Χ Factor. Ο Γιώργος Στεφάνου μιλά σε πρόσφατη συνέντευξη του για το χειρουργείο ανοιχτής καρδιάς που παραλίγο να του στοιχίσει την ίδια του τη ζωή.

Μετά από αυτή την περιπέτεια πως αισθάνεσαι;
"Θα με ενοχλήσουν πράγματα που μπορεί να ειπωθούν για την οικογένεια και τους δικούς μου ανθρώπους αλλά μετά. Από αυτή την περιπέτεια μετά από ένα τέτοιο χειρουργείο, είχα φτάσει σχεδόν μέχρι απέναντι, δεν θα με ακουμπήσει τώρα κάτι ασήμαντο. Για πράγματα που αγχωνόμουν πριν και στεναχωριόμουν, τώρα γελάω! Έχω αλλάξει πολύ"

Εάν ο γιατρός σου, σου έδινε πιθανότητες για μια λιγότερο θετική έκβαση τι θα άλλαζες στη ζωή σου; "Δεν θα άλλαζα τίποτα απολύτους! Θα έκανα ακριβώς ότι κάνω και σήμερα απλά θα τα έκανα όλα επί χίλια, θα τα έκανα ακόμη χειρότερα! Ευχαριστώ πάρα πολύ το γιατρό μου τον κύριο Πέτρο Σφυράκη για αυτό γιατί ακόμη και μετά το 97% πιθανότητες επιτυχίας της επέμβασης αυτός τα κατάφερε! Είμαι εδώ εξαιτίας του! Ζω χάρη σε αυτόν!", λέει στο περιοδικό Χαι ενώ αποκαλύπτει αν έχει κάνει ποτέ χρήση ουσιών.

"Λίγο-πολύ όλοι γνωρίζουμε τι γίνεται μέσα σε αυτό τον χώρο. Πολλοί, συχνά με ρωτούν αν "παίρνω" κάτι απ’ όλα αυτά, και έχω δεχθεί και προτάσεις να κάνω κάποια πράγματα, όμως είμαι από μόνος μου μια ουσία, είμαι όλη την ώρα στην τσίτα, δεν μου χρειάζονται αυτά! Είμαι τρομερά αισιόδοξος άνθρωπος. Όχι δεν έχω κάνει ποτέ χρήση ουσιών, νομίζω ο λόγος είναι πως δεν τις χρειάστηκα ποτέ", καταλήγει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved