Έλντα Πανοπούλου: «Προσπαθώ, όπως εκατομμύρια πατριώτες μου, να κρατήσω την αξιοπρέπεια μου»
Showbiz

Έλντα Πανοπούλου: «Προσπαθώ, όπως εκατομμύρια πατριώτες μου, να κρατήσω την αξιοπρέπεια μου»

Η Έλντα Πανοπούλου έχει καθημερινά επαφή, μέσω της δραματικής σχολής, με τη νέα γενιά. Πώς αντιμετωπίζουν οι νέοι όσα συμβαίνουν σήμερα;

«Τα πιο πολλά παιδιά αρνούνται πλήρως τη συμμετοχή στα πολιτικά δρώμενα του τόπου. Απαξιώνουν παντελώς όλους! Όταν ένα παιδί αισθάνεται ότι δεν υπάρχει μέλλον γιατί κανένας πολιτικός που κυβερνάει τον τόπο του δεν μπορεί να του το προσφέρει, είναι φυσικό να παθαίνει μελαγχολία, κατάθλιψη και να θέλει να φύγει άρον άρον από τη χώρα. Είναι χρέος μας να μετατρέψουμε αυτό το κλίμα και να το κάνουμε αγώνα. Πρέπει να αγωνιζόμαστε για τα πιστεύω μας, όχι σε σχέση με την πολιτική, αλλά σε σχέση με τη ζωή μας», λέει στο Full life.

Όσο για το πώς η ίδια αντιμετωπίσει όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας; «Δουλεύοντας όσο πιο πολύ μπορώ. Είμαι και εγώ ένα κομμάτι της Ελλάδας. Η οικογένεια μου ήταν μια αστική οικογένεια, που κατάφερε, μετά από πολλούς κόπους και εργασία, να μπορεί να θεωρείται μια αστική οικογένεια. Τώρα καταποντίζονται και τιμωρούνται επειδή ήταν νοικοκύρηδες στη ζωή τους. Προσπαθώ, όπως εκατομμύρια πατριώτες μου, να κρατήσω την αξιοπρέπεια μου».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved