Showbiz

Μίνα Αδαμάκη: «Μπορεί να έχω πληγωθεί, να έχω πειραχτεί, αλλά δεν έχω μετανιώσει»

Η Μίνα Αδαμάκη έχει περάσει και εκείνη αρκετά στην ζωή της. Τι την έχει στεναχωρήσει; 

«Στεναχώριες, λύπες, απογοητεύσεις έχω νιώσει... Από τη μια πλευρά είναι μια δύσκολη στιγμή, από την άλλη, όταν ξέρεις να το επεξεργαστείς σωστά, γίνεται μεγάλος πλούτος και βγαίνει στις σχέσεις σου με τους άλλους, στη δουλειά. Από εκεί αντλούμε για να κάνουμε πράγματα, δεν αντλούμε από την ευτυχία για να κάνουμε δημιουργικά πράγματα. Πάνω απ' όλα με ενδιαφέρει το βάθος του ανθρώπου, που σημαίνει ότι ψάχνω κι εμένα. «Τα κίνητρα των ανθρώπων είναι αδιευκρίνιστα», λέει ο Πίντερ, δηλαδή ο λόγος που κάνουν κάτι, το οτιδήποτε, άπειρα πράγματα, μη επεξεργασμένα. Μόνο μεγάλοι καλλιτέχνες, συγγραφείς έχουν φτάσει αυτό το βάθος» τόνισε στο Λοιπόν.

- Με ποιον μοιράζεστε τις σκέψεις και τους προβληματισμούς σας;

«Δεν είναι πολλοί, αλλά είναι ουσιαστικοί εκείνοι οι άνθρωποι που έχω την παραπάνω επικοινωνία. Ταυτόχρονα, κάνουμε πλάκα, χαβαλέ, πολύ απλά, καθημερινά πράγματα.»

-Έχετε μετανιώσει;

«Όχι, δεν έχω μετανιώσει. Μπορεί να έχω πληγωθεί, να έχω πειραχτεί, αλλά ουσιαστικά όχι. Ευτυχώς, όλα όσα μου έχουν συμβεί με έχουν προβληματίσει πολύ, με έχουν στρέψει όλο και περισσότερο σε αυτή την ανάλυση και το βάθος του ανθρώπινου «είναι», αλλά δεν έχω κλειστεί στον εαυτό μου, δεν έχω αποκλείσει την επικοινωνία. Γιατί μπορεί να πάθω κάτι, να πληγωθώ, παραμένω ανοιχτή, με μεγαλύτερη γνώση, όχι με την επιφύλαξη εκείνη που θα με κάνει να μην είμαι ανοιχτή στο καινούργιο και να μην επικοινωνώ, παρότι που μου έχουν συμβεί κάποια πράγματα. Υπήρξα πολύ ανοιχτή και παραμένω, απλώς είμαι λίγο υποψιασμένη. Επαναλαμβάνω τα ίδια λάθη στην ουσία κι ενώ πιστεύω ότι είμαι υποψιασμένη, την ώρα που έρχομαι σ' επαφή με κάτι που με συγκινεί και με ενθουσιάζει, είμαι ανοχύρωτη πόλη, τελείως.»

-Όταν αποκαλυφθεί ότι δεν είναι έτσι όπως εσείς πιστεύατε, πως αντιδράτε;

«Λέω ότι είμαι αδιόρθωτη, αλλά δεν με πειράζει, δεν με αρρωσταίνει, δεν με επηρεά-ζει έτσι ώστε να βάλω τείχος μπροστά μου.»

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved