Μίνα Αδαμάκη: «Είμαι πιο επιρρεπής στο φαντασιακό. Είμαι ανοιχτή στο όνειρο »
Showbiz

Μίνα Αδαμάκη: «Είμαι πιο επιρρεπής στο φαντασιακό. Είμαι ανοιχτή στο όνειρο »

Όλοι οι άνθρωποι κάνουν λάθη. Έχουν δώσει στην Μίνα Αδαμάκη συνάνθρωποί της δεύτερη και τρίτη ευκαιρία; 

«Όχι. (Γέλια.) Δεν μου έχουν δώσει δεύτερη και τρίτη ευκαιρία, είναι σπάνιο να γίνει αυτό. Όλα αυτά συμβαίνουν γιατί οι άνθρωποι λειτουργούμε με το φαντασιακό, ζούμε, ενθουσιαζόμαστε, ερωτευόμαστε με το φαντασιακό, που σημαίνει ότι αυτό που εισπράττουμε είναι κάτι που κινητοποιεί το φαντασιακό μας κι αυτό παίρνει, μας συνεγείρει και ανοιγόμαστε, και δεν είναι αντικειμενικό. Εκεί γίνεται το μπέρδεμα και κάποια στιγμή αυτό ανατρέπεται. Δεν ξέρω αν αυτό διορθώνεται σε ανθρώπους που είναι πιο επιρρεπείς σ' αυτό. Είμαι πιο επιρρεπής στο φαντασιακό. Είμαι ανοιχτή στο όνειρο» τόνισε στο Λοιπόν.

- Πώς βλέπετε την τηλεόραση; Δεν βλέπετε τι γίνεται;

«Εδώ δεν υπάρχουν κανάλια, δεν υπάρχει τίποτα, όλα τα πράγματα συρρικνώνονται. Αν δεν υπάρξει κάτι, για να επικοινωνήσω με αυτό, με έναν ενδιαφέροντα τρόπο, δεν λέω «όχι», είναι κομμάτι της δουλειάς μου, που το αντιμετωπίζω με την ίδια ζέση με την οποία έκανα όλα τα πράγματα, αποδίδει πολλά πρώτα απ' όλα σ' εμένα την ίδια. Αυτό με πλουτίζει, παίρνω κάτι φεύγοντας. Να έχω δώσει, να έχω αφήσει και κάτι να έχω πάρει. Τώρα θα βρίσκομαι και στο «Από Μηχανής θέατρο», με τον Άκη Βλουτή και άλλους συναδέλφους, στο έργο του Πίντερ «Πάρτι γενεθλίων», σε σκηνοθεσία και μετάφραση του Δημοσθένη Παπαδόπουλου»

- Επικοινωνείτε με το κοινό μέσω της δουλειάς σας, φροντίζοντας να κρατάτε την προσωπική σας ζωή μακριά από τη δημοσιότητα.

«Δεν με ενδιαφέρει να επικοινωνήσω με άλλο τρόπο. Στα προσωπικά μου δεν έχω ούτε σκάνδαλα ούτε τίποτα, ζω μία απλή ζωή, κι έτσι ζούσα. Δεν έχω λόγο να το κάνω, δεν είναι καθόλου στο στιλ μου. Ο κόσμος ώρες-ώρες ενδιαφέρεται πάρα πολύ, αλλά δεν νομίζω ότι ενδιαφέρεται για μένα, έχει με τόσους άλλους να ασχοληθεί... Δεν έχω παράπονο, η δημοσιότητα μου έχει φερθεί καλά. Στο σύνολο χαίρω μιας εκτίμησης την οποία έχω εισπράξει από τον κόσμο, από το κοινό και από τους ανθρώπους που προβάλλουν τα πράγματα. Αυτό είναι ωραίο, παρόλο που μπορεί να έχει μικρότερη δημοσιότητα.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved