Μαζί στη ζωή μαζί και στο τραγούδι
Showbiz

Μαζί στη ζωή μαζί και στο τραγούδι

Η Ζοζεφίν Βέντελ δεν είναι μόνο το κορίτσι του Βασίλη Μιχαήλ, αλλά και η μούσα του.

Ο Κύπριος εφοπλιστής αγαπά τη μουσική, παίζει ντραμς και έχει ιδρύσει με τον καλό του φίλο και έμπορο στο επάγγελμα Γιώργο Περούλια το γκρουπ «The Gatsbies».

Το τρίτο τραγούδι που θα κυκλοφορήσει από το γκρουπ έχει τίτλο «Σαν Παραμύθι» και το ερμηνεύει η Ζόζεφιν. Το τραγούδι, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της Freddo, γράφτηκε από τον Βασίλη για την καλή του και πρόκειται για υπερπαραγωγή, αφού το κομμάτι δεν ενορχηστρώθηκε στο στούντιο με «ψεύτικα» μουσικά όργανα, ούτε είναι βασισμένο πάνω σε ελέκτρο μπιτ.

Περισσότερα από οκτώ φυσικά μουσικά όργανα πήραν μέρος στην ενορχήστρωση και πρόκειται για μια μπαλάντα με στοιχεία '90s, τρυφερή και αισθησιακή, που ταιριάζει γάντι στην «γκέρλι» εμφάνιση της Ζόζεφιν Βέντελ. Κινηματογραφικός εξοπλισμός που θυμίζει Χόλιγουντ, σύγχρονα μηχανήματα όπως γερανός, ελικοπτεράκι, ράγες για τραβελινγκ τέθηκαν απλόχερα στην υπηρεσία της Ζόζεφιν από τον τελειομανή Βασίλη Μιχαήλ, που η στάση ζωής του έχει δείξει ότι δεν φείδεται χρημάτων για να πραγματοποιήσει ένα όνειρο του και αυτό το τραγούδι, αυτό το βιντεοκλίπ με πρωταγωνίστρια την αγαπημένη του, ήταν γι' αυτόν ένα όνειρο που κατάφερε και το πραγματοποίησε άρτια.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved