Στέλλα Παπαδημητρίου: «Δεν θα υπάρξουν ξανά αστέρια σαν την Αλίκη και την Καρέζη»
Showbiz

Στέλλα Παπαδημητρίου: «Δεν θα υπάρξουν ξανά αστέρια σαν την Αλίκη και την Καρέζη»

Η Στέλλα Παπαδημητρίου την οποία έχουμε απολαύσει και στο θέατρο, και στον κινηματογράφο και στην τηλεόραση, μιλάει για την εποχή που μεσουρανούσαν αστέρια όπως η Αλίκη Βουγιουκλάκη και η Τζένη Καρέζη.

Δείτε τι δήλωσε σε καθημερινή εφημερίδα, όταν ρωτήθηκε αν πιστεύει ότι θα ξαναδούμε αστέρια όπως του παλιού ελληνικού κινηματογράφου: «Με την έννοια της Αλίκης Βουγιουκλάκη, της Τζένης Καρέζη, του Ανδρέα Μπάρκουλη και όλων αυτών, όχι. Μακάρι να γινόταν, αλλά δεν το νομίζω πια. Ειδικά σήμερα ο κόσμος είναι τόσο στριμωγμένος, που δεν νομίζω ότι θα κάτσει να ασχοληθεί με σταριλίκια».

Ποιος ήταν ο αγαπημένος σας ηθοποιός από το παλιό σινεμά;

«Όλοι οι ζεν πρεμιέ. Λέτε εγώ να αποτελούσα εξαίρεση; Επίσης, μου άρεσαν όλοι οι κωμικοί μας, οι κωμωδίες ήταν οι αγαπημένες μου ταινίες».

Θα θέλατε να είχατε δουλέψετε με κάποιον από αυτούς;

«Δούλεψα με τον Κώστα Χατζηχρήστο. Τον βρήκα πάρα πολύ ευγενικό και ίσως ήταν κι ο μόνος που μου είπε «καλή επιτυχία» στο θέατρο Ορφέας, όπου δουλεύαμε, και μου έδωσε κουράγιο πίσω από τη σκηνή. Κάποια στιγμή, μάλιστα, μου είχε σφίξει το χέρι έπειτα από ένα νούμερό μου. Η εντύπωσή μου ήταν πολύ καλή, δεν ήταν καθόλου απόμακρος. Και με τον Κώστα Βουτσά έχω δουλέψει, ο οποίος είναι καταπληκτικός».

Θέατρο ή τηλεόραση και γιατί;

«Και τα δύο. Ο ηθοποιός κάθε μέρα δίνει εξετάσεις όταν είναι στη σκηνή. Ευχαρίστως, βέβαια, θα έκανα ξανά τηλεόραση».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved