Δέσποινα Καμπούρη: Αποκαλύπτει το όνομα που θα πάρει η νεογέννητη κόρη της!
Showbiz

Δέσποινα Καμπούρη: Αποκαλύπτει το όνομα που θα πάρει η νεογέννητη κόρη της!

Πριν από τέσσερις μήνες η Δέσποινα Καμπούρη και ο επιχειρηματίας Βαγγέλης Ταρασιάδης κράτησαν για πρώτη φορά στην αγκαλιά τους τη δεύτερη κόρη τους.

Από τότε η καθημερινότητα της οικογένειας άλλαξε και το σπίτι τους έγινε ακόμη πιο... ροζ. «Ήταν μια μεγάλη αλλαγή για την οικογένεια, αλλά μας αρέσει πάρα πολύ. Η μικρή είναι η χαρά της ζωής μέσα στο σπίτι για όλους μας», εξηγεί στη Real η Δέσποινα. Η βάφτιση προγραμματίζεται για το καλοκαίρι και τα σχέδια για το μυστήριο μόλις ξεκίνησαν: «Η μικρή θα πάρει το όνομα της μαμάς μου, Χριστίνα. Νονούς έχουμε βρει, αλλά δεν είναι γνωστοί. Είναι πολύ καλοί μας φίλοι», αποκαλύπτει η Δέσποινα.
Η ευτυχία αποτυπώνεται σε κάθε λέξη της, ενώ εξίσου ολοκληρωμένος νιώθει και ο ευτυχισμένος μπαμπάς: «Ο Βαγγέλης είναι πολύ χαρούμενος με τις κόρες του! Ασχολείται όσο προλαβαίνει, γιατί και οι δύο δουλεύουμε πολύ, οπότε ουσιαστικά από το απόγευμα και μετά, που έχει έρθει και εκείνος, περνάει πολύ χρόνο με τις κόρες του. Πιο πολύ με τη μεγάλη, γιατί έχει μεγαλύτερη επικοινωνία και μπορούν να βγουν έξω οι δυο τους βόλτα».
Τώρα που η ευτυχία διπλασιάστηκε, μήπως η Δέσποινα Καμπούρη έχει πειστεί να προχωρήσει και στην απόκτηση τρίτου παιδιού; «Θα ήθελα πάρα πολύ να μεγαλώσω κι άλλο την οικογένειά μου, αλλά... χωρίς να περάσω τη φάση της εγκυμοσύνης.
Τη δεύτερη φορά ειδικά με δυσκόλεψε, με εξάντλησε πάρα πολύ. Στην πρώτη δεν κατάλαβα τίποτα, ήμουν πιο νέα, πιο άνετη, δεν είχα άλλο παιδί, οπότε σίγουρα τη δεύτερη φορά ήμουν πιο επιβαρημένη. Θα ήθελα πολύ να κάνω περισσότερα παιδιά, γιατί μου αρέσουν, αλλά στην τελευταία μου εγκυμοσύνη ταλαιπωρήθηκα ψυχικά και σωματικά. Προς το παρόν, δεν σκέφτομαι για τρίτο. Τώρα έχω ένα μωρό πολύ μικρό. Είναι πολύ νωρίς για να το συζητήσω. Ο,τι και να πω θα είναι ψέμα», απαντά.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved