Καρουσάκη – Σαμπρίνα: Πιστές στη φιλία τους
Showbiz

Καρουσάκη – Σαμπρίνα: Πιστές στη φιλία τους

Η φιλία τους είναι σαν το παλιό καλό κρασί, που όσο μένει στο κελάρι τόσο πιο γευστικό κι αρωματικό γίνεται.

Αυτό το ξέρουν καλά και οι θαυμαστές τους, οι οποίοι εδώ και λίγα χρόνια έχουν τη χαρά να τις απολαμβάνουν πάντα μαζί, καθώς η Ελένη Καρουσάκη και η Σαμπρίνα αποτελούν ένα δυνατό τραγουδιστικό δίδυμο.

«Η Σαμπρίνα με κάνει να αισθάνομαι παιδί. Στο καμαρίνι μας είναι σαν να μπαίνεις σε παιδική χαρά. Δεν είμαστε απλώς φίλες. Είμαστε, στην ουσία, η μια δίπλα στην άλλη κι αυτό γιατί έπειτα από τόσα χρόνια έχουμε βρει τους κώδικες που μας δένουν. Πολιτικές συζητήσεις, για παράδειγμα, δεν ανοίγουμε ποτέ μεταξύ μας, γιατί εκεί είναι η μεγάλη μας διαφορά» λέει η Ελένη στην Espresso. «Εκεί μπορεί και να σκοτωθούμε. “Μια φορά φίλες, για πάντα φίλες”, αυτό είναι το μότο μας κι όχι τυχαία, αφού ό,τι κι αν μας έχει συμβεί, ευχάριστο ή όχι, η άλλη είναι εκεί για να στηρίξει και να συμπαρασταθεί. Ολο αυτό το έχουμε χτίσει με την Ελένη, γι' αυτό και μας ανήκει. Για μένα θα είναι πάντα η Ελένη μου» τονίζει η Σαμπρίνα.

«Ολα αυτά τα χρόνια, αν κι έχουμε δουλέψει ξεχωριστά με τα αγόρια άπειρες φορές, είναι η πρώτη φορά που συναντιόμαστε όλοι στην ίδια πίστα. Γι' αυτό ευθύνεται ο επιχειρηματίας μας Παύλος Σκούρτης, ο οποίος πίστεψε στην ομάδα αυτή και, πραγματικά, περνάμε υπέροχα. Μολονότι και οι δύο είχαμε προτάσεις να δουλέψουμε χωριστά, επιλέξαμε να είμαστε για τέταρτη συνεχόμενη σεζόν μαζί» αναφέρει η Ελένη Καρουσάκη, ενώ η Σαμπρίνα προσθέτει:

«Στη δουλειά αυτή είναι ευλογία να περνάς καλά και δεν είναι τυχαίο αυτό. Ειδικά τη συγκεκριμένη εποχή, που ο κόσμος σε επιλέγει για τη διασκέδασή του, καλείσαι να είσαι εκεί, αναπόσπαστο κομμάτι μιας ομάδας που προς τα έξω πρέπει να δείχνει και να είναι υγιής».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved