Ιστορικές φωτο: Κωνσταντάρας-Παπαγιαννόπουλος με στρατιωτικές στολές στον πόλεμο του 1940
Showbiz

Ιστορικές φωτο: Κωνσταντάρας-Παπαγιαννόπουλος με στρατιωτικές στολές στον πόλεμο του 1940

Οι φωτογραφίες αυτές δεν είναι από τα backstage γυρισμάτων κάποιας ταινίας.

Είναι από τον πόλεμο του 1940 όπου ο Λάμπρος Κωνσταντάρας και ο Διονύσης Παπαγιαννόπουλος πολέμησαν στην πρώτη γραμμή στο αλβανικό μέτωπο.

Οι ηθοποιοί πολέμησαν σώμα με σώμα και κατάφεραν να βγουν ζωντανοί. Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας κατά την διάρκεια του πολέμου τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και όταν έγινε καλά ζήτησε να επιστρέψει στο μέτωπο, αλλά η απάντηση ήταν αρνητική και τον επιβράβευσαν με ένα μετάλλιο. Την φωτογραφία ανέβασε ο δημοσιογράφος Λάμπρος Κωνσταντάρας στα social media και βλέπουμε τον ηθοποιό να ποζάρει με την στολή του δίπλα στους υπόλοιπους φαντάρους και το βλέμμα και το χαμόγελό του μαρτυρούν πολλά.

Ο Διονύσης Παπαγιαννόπουλος βρέθηκε στην πρώτη γραμμή και παρά τις αντιξοότητες και τις κακουχίες έδωσε τον καλύτερό του εαυτό στις μεγαλύτερες μάχες. Ο ηθοποιός επέστρεψε στο σπίτι του στο Διακοφτό με τα πόδια, αφού ήταν το μόνο μέσο που είχε. Τέλος και οι δυο σε συνεντεύξεις τους είχαν μιλήσει για τις δύσκολες στιγμές που είχαν περάσει στον πόλεμο και δήλωναν υπερήφανοι που πήρανε μέρος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved