Οι πιο διάσημες γυναίκες dj’s στον κόσμο έρχονται στην Αθήνα
Showbiz

Οι πιο διάσημες γυναίκες dj’s στον κόσμο έρχονται στην Αθήνα

Οι superstars και πανέμορφες αδερφές Mim και Liv NERVO, έρχονται στην Αθήνα .

Οι Nervo είναι οι #1 γυναίκες djs στον κόσμο με εκατομμύρια φανς και με εμφανίσεις στα μεγαλύτερα φεστιβάλ.

Πρόκειται για τις πιο διάσημες δίδυμες αδελφές στον κόσμο κι αυτό δεν οφείλεται μόνο στην πολύ εντυπωσιακή τους εμφάνιση ,αλλά και στο αδιαμφισβήτητο ταλέντο τους.

Εκτοξεύτηκαν τα τελευταία 2 χρόνια στις πρώτες θέσεις των καλύτερων καλλιτεχνών παγκοσμίως και έγιναν οι πρώτες γυναίκες djs που έφτασαν ποτέ τόσο ψηλά.

Έχοντας συνεργαστεί με στρας όπως Kylie Minogue, Kesha, The Pussycat Dolls, Afrojack, Steve Aoki kai Miley Cyrus μεταξύ άλλων, και κερδίζοντας ένα Grammy Award για τη σύνθεση του ‘When Love Takes Over’ για τον David Guetta και την Kelly Rowland, οι αδερφές NERVO είναι στην κορυφή και όλα δείχνουν ότι θα μείνουν εκεί για καιρό..

Λογά της τεράστιας ζήτησης οι Nervo ταξιδεύουν σε κάθε άκρη του πλανήτη, από την Ίμπιζα στη Σιγκαπούρη, από τις ΗΠΑ στην Αυστραλία, παίζοντας στα μεγαλύτερα festivals του κόσμου ,με συνεχείς παρουσίες στα Tomorrowland, TomorrowWorld, EDC, Ultra, Creamfields. Με περισσότερες από 200 εμφανίσεις παγκοσμίως το χρόνο, δεν θεωρούνται άδικα σήμερα ένα από τα μεγαλύτερα dance acts της παγκόσμιας μουσικής σκηνής.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved