Κατερίνα Γερονικολού: «Οι μεγάλοι έρωτες δεν σου δημιουργούν ασφάλεια»
Showbiz

Κατερίνα Γερονικολού: «Οι μεγάλοι έρωτες δεν σου δημιουργούν ασφάλεια»

Η Κατερίνα Γερονικολού μίλησε για τον ρόλο της στη σειρά «Ζωή μου».

Η καθημερινή σειρά «Ζωή μου» στην οποία πρωταγωνιστείς ξεκίνησε με δύο μεγάλες απώλειες για την ηρωίδα που υποδύεσαι. Η Δήμητρα έχασε ξαφνικά τον άντρα της και την κολλητή της φίλη. Τελικά «όσα φέρνει η ώρα δεν τα φέρνει ο χρόνος»;

Η σειρά έτσι ξεκίνησε και έτσι συνεχίζεται. Με αυτή την φράση να ορίζει τα γεγονότα. Ουσιαστικά η ηρωίδα βλέπει τη ζωή της να ανατρέπεται μέσα σε μια στιγμή. Αλλάζει όλα της τα δεδομένα και οφείλει να κάνει τεράστιο βήμα σε προσωπικό επίπεδο. Να φύγει από το καβούκι της, από όποιον εγωισμό έχει και από τον τρόπο που έχει συνηθίσει να φέρεται, παιδικά, αθώα, χαϊδεμένα και να γίνει η ίδια ο ενήλικας.

Καλείται να αναλάβει την ανατροφή της μικρής Ζωής.

Ναι, οπότε από μικρή «γίνεται» μεγάλη, γιατί η Ζωή είναι πραγματικά ένα παιδί. Η Δήμητρα αλλάζει σπίτι, για να αλλάξει ζωή και να βρεθεί με τη μικρή σε ένα νέο περιβάλλον. Έχει μπει σε μια διαδικασία που μετακομίζει με μια συμβολική κατά κάποιον τρόπο πρόθεση. Να προχωρήσει μπροστά. Η απόφασή της αυτή θα θεωρηθεί από τα πεθερικά της και από την κοινή γνώμη, γιατί είναι ηθοποιός, ασέβεια προς το πρόσωπο του Άγη, προδοσία, ενώ εκείνη παίζει το «παιχνίδι της χαράς» της Πολυάννας. Προσπαθεί ό,τι κι αν συμβαίνει να βρίσκει την αισιόδοξη πλευρά, προσπαθεί να συνεχίσει και να χαμογελά.

Η Δήμητρα είναι η μοιραία γυναίκα για δύο άντρες. Τον Κώστα και τον Θέμη.

Προερχόμενη από ένα ορφανοτροφείο, ουσιαστικά δεν έψαχνε τον μεγάλο έρωτα, αναζητούσε την προστασία και την ασφάλεια. Χάνονται λοιπόν όλα αυτά, βρίσκεται στο κενό και ουσιαστικά συναντάει έναν άντρα, τον Κώστα, ο οποίος έχει να της προσφέρει έναν... έρωτα. Κάτι που σημαίνει ότι δεν υπάρχει καμία ασφάλεια. Οι μεγάλοι έρωτες δεν σου δημιουργούν ασφάλεια.

Ο Κώστας, λοιπόν, της «προσφέρει» τον μεγάλο έρωτα. Εκείνη είναι έτοιμη να τον ζήσει;

Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για τη Δήμητρα, γιατί έχει να διαχειριστεί νέους όρους.

Προσπαθεί να καταλάβει τι σημαίνει μητρότητα. Παράλληλα έχει αρχίσει να αισθάνεται κάποια συναισθήματα για αυτόν τον άντρα, τα οποία είναι πρωτόγνωρα για την ίδια. Νομίζω ότι δεν είναι έτοιμη, αλλά θα παρασυρθεί από αυτή την φουρτούνα και θα χρειαστεί να κολυμπήσει στα βαθιά. Εκείνος την διεκδικεί δυναμικά, όχι όμως επ’ αόριστον και όχι άνευ όρων. Θα χρειαστεί να παλέψει και εκείνη για τον έρωτά της εφόσον το συνειδητοποιήσει.

Πώς θα εξελιχθεί η σχέση της Δήμητρας με τον άλλο άντρα της ζωής της, τον Θέμη;

Ο Θέμης βλέποντας τον Κώστα, που λόγω της μικρής εγκαθίσταται στο σπίτι της Δήμητρας, καταλαβαίνει ότι αυτή η κατάσταση αποτελεί εμπόδιο. Η Ζωή έχει στον Κώστα μεγάλη αδυναμία, γιατί είναι ο μοναδικός επιζών από το παρελθόν της. Από τη Γαλλία. Αυτό τον κάνει ιδιαίτερα σημαντικό για εκείνη. Έτσι ο Θέμης βλέπει ότι η Δήμητρα είναι στα χέρια ενός άλλου άντρα και αυτό θα τον κάνει να ξεφύγει και να χάσει το μέτρο.

Πηγή: Tv Έθνος

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved