Το ξέσπασμα της Βέφας μετά το σάλο εναντίον της: «Αυτή είναι κατάντια! Σας λυπάμαι»
Showbiz

Το ξέσπασμα της Βέφας μετά το σάλο εναντίον της: «Αυτή είναι κατάντια! Σας λυπάμαι»

Χθες η Βέφα Αλεξιάδου έγραψε ένα κείμενο για την σημαιοφόρο με την μαντίλα στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου, ήταν ένα ρατσιστικό παραλήρημα όπως σχολίασαν κάποιοι και δεν δίστασαν να σχολιάσουν άκρως αρνητικά το κείμενο της Βέφας στην σελίδα της γράφοντας υβριστικά μηνύματα.

Η μαγείρισσα έγινε έξαλλη με όλα αυτά που της έγραψαν και σήμερα ξέσπασε μέσα από τη σελίδα της στο facebook:

«Καλημέρα από μία συνάνθρωπο! μία φίλη! μία συνοδηπόρο! στο δύσκολο δρόμο της ζωής! Γεννηθήκαμε και ζούμε σε μιά μικρή πανέμορφη! ευλογημένη από τον Θεό χώρα που γέννησε, όπως με υπερηφάνεια υπερασπιζόμαστε, Πολιτισμό
και Δημοκρατία. Μόνο που εμείς τα παιδιά της τις δύο αυτές αξίες δεν τις σεβόμαστε. Κάθε άλλο παρά πολιτισμένοι και δημοκράτες είμαστε! Έχουμε παρεξηγήσει το νόημα αυτών των δύο λέξεων. Πιστεύουμε πως δημοκρατία ειναι να εκφράζουμε με αναιδεια χωρίς κανένα σεβασμό προς τον συνομιλητή μας τη γνώμη μας και πολιτισμός, όταν δεν τα βγάζουμε πέρα να υπερισχύσει η αποψή μας, το υβρεολόγιο. Θα ήθελα λοιπόν, αγαπημένοι μου Έλληνες συνομιλητές της χθεσινής μου ανάρτησης να εκφράσω τη λύπη μου για την ακόμη μια φορά διαπίστωση της κατάντιας μας και να σας διαβεβαιώσω πώς οι ύβρεις σας δεν με ακούμπησαν. Απλά λερώσατε το στόμα σας δείχνοντας την κακώς εννοουμένη δημοκρατία καί τον πολιτισμό σας. Σας Λυπάμαι. Και μία διευκρίνιση. Η παρατηρησίς μου αυτή δεν απευθύνεται φυσικά, σε όλους τους συνομιλητές μου.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved