Βιβή Μαστραλέξη: Ετοιμάζει comeback στη δισκογραφία
Showbiz

Βιβή Μαστραλέξη: Ετοιμάζει comeback στη δισκογραφία

Η Θεσσαλονικιά Βιβή Μαστραλέξη, που έγινε γνωστή με την επανεκτέλεση του σουξέ «Είσαι νινί ακόμα» πριν από 15 χρόνια, μπορεί να είναι για μια δεκαετία δισκογραφικά ανενεργή, ωστόσο συνεχίζει να βάζει φωτιές στις πίστες δίπλα σε μεγάλα ονόματα!

Για χάρη της έγιναν μεγάλες «ζημιές» σε γνωστά κέντρα διασκέδασης από θαυμαστές που επιζητούσαν την προσοχή της, ένα βλέμμα, ένα χαμόγελο. Χιλιάδες ευρώ ξοδεύτηκαν σε γαρίφαλα και σαμπάνιες για το κορίτσι που τρελαίνει ακόμα τον αντρικό πληθυσμό σε κάθε εμφάνισή του.
Το 2007 βγήκε ο δεύτερος δίσκος της με τίτλο «Σε βλέπω» και οι προτάσεις για εμφανίσεις δίπλα σε μεγάλα ονόματα του λαϊκού τραγουδιού έπεσαν βροχή. Στο πλευρό των Βασίλη Καρρά, Νίκου Βέρτη, Αντύπα και Νίκου Μακρόπουλου στην Πολιτεία, στη Θεσσαλονίκη, η εκρηκτική τραγουδίστρια απέκτησε σιγά σιγά το δικό της φανατικό κοινό και έγινε γνωστή στο πανελλήνιο για τη φωνή, το ταλέντο, το ήθος, τη θηλυκότητα και την άρτια σκηνική παρουσία της.

Την τελευταία σεζόν έκανε εμφανίσεις με τον Μάκη Χριστοδουλόπουλο, για τον οποίο η Βιβή Μαστραλέξη έχει μόνο γλυκά λόγια να πει. Μια από τις επιτυχίες της, το τραγούδι «Λιώνω», το οποίο ηχογράφησε στη Σουηδία, παίζει δυνατά στην Τουρκία σε διασκευή από ιδιαίτερα δημοφιλή συνάδελφό της. Τους τελευταίους μήνες, όπως αναφέρει η Espresso ετοιμάζει τη δισκογραφική επιστροφή της και είναι στη φάση της αναζήτησης νέου σουξέ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved