Μετά την πρώτη κοινή εμφάνιση οι πρώτες δηλώσεις για τη σχέση

Μετά την πρώτη κοινή εμφάνιση οι πρώτες δηλώσεις για τη σχέση

Εδώ και ενάμιση χρόνο ο Γιάννης Ποιμενίδης είναι ζευγάρι με την Ευγενία Σαμαρά. Πρόσφατα πραγματοποίησαν την πρώτη τους κοινή δημόσια εμφάνιση στο θέατρο Χώρα, στο «Μαγικό βιολί».

Αυτό σημαίνει ότι η σχέση τους έχει περάσει στο επόμενο στάδιο;

«Πήγα στην πρεμιέρα ενός αγαπημένου μου φίλου, με τον οποίο παίζαμε μαζί στην «Εκδρομή», του Δημήτρη Κυρατσούδη. Δεν έχω κάποιο θέμα να μη φωτογραφηθώ. Προφανώς και είμαι με κάποιον άνθρωπο, αφού και βγαίνω έξω και δεν έχω μπει ποτέ σε διαδικασία να κρύβομαι, ούτε χτίζω κάποιο μυστήριο. Δεν υπάρχει μυστήριο, τα πράγματα είναι όπως φαίνονται», λέει ο ηθοποιός στην εφημερίδα Αγορά.

Το ότι η αγαπημένη του είναι και εκείνη ηθοποιός σημαίνει ότι κατανοεί το πρόγραμμα του και ης ανησυχίες του;
«Είναι καλό να υπάρχει κατανόηση σε μια σχέση. Δεν πιστεύω ότι κάποιος σε καταλαβαίνει μόνο και μόνο επειδή κάνει την ίδια δουλειά με τη δική σου»

Δεν είναι δύσκολο να πάρει την απόφαση να φέρει ένα παιδί στην Ελλάδα της οικονομικής κρίσης;
«Ένα παιδί μεγαλώνει με αγάπη και πασά-τέμπο. Ένα παιδί σε μια οικογένεια που μπορεί να μην έχει χρήματα αλλά πολλή αγάπη μεγαλώνει καλύτερα απ' ό,τι σε ένα σπίτι γεμάτο με χαβιάρι»

Τον γάμο πώς τον βλέπει;
«Δεν έχω σκεφτεί τον γάμο ως μυστήριο, δεν μου έχει γεννηθεί η ανάγκη να νυμφευτώ. Το έχω κάπως πιο ελεύθερο στο μυαλό μου. Όταν υπάρχει αγάπη, δεν μπορεί να σταθεί τίποτα στον δρόμο της», καταλήγει.