Η ζωή του Σταμάτη Μαλέλη στο θεατρικό σανίδι
Showbiz

Η ζωή του Σταμάτη Μαλέλη στο θεατρικό σανίδι

Aπό τις πρώτες σελίδες του µυθιστορήµατος του ισχυρού άντρα της τηλεόρασης και συγγραφέα Σταμάτη Μαλέλη διέβλεπε κανείς ότι άνετα θα µπορούσε να µεταφερθεί στη σκηνή και να... κλέψει και το θεατρικό κοινό, όπως... έκλεψε και το αναγνωστικό! Και πράγµατι, λίγο καιρό µετά ο Σωτήρης Τσόγκας και ο Γιάννης Ζέρβας έκαναν µια εξαιρετική διασκευή του και το... ανέβασαν στο υπέροχο θέατρο «Πρόβα», σε µια παράσταση που γνώρισε τέτοια καλλιτεχνική κι εµπορική επιτυχία που επαναλαµβάνεται και φέτος!

Το έργο «Το τέρας κι εγώ» αναφέρεται στη συναρπαστική ιστορία ενός λαµπρού επαγγελµατία, ο οποίος, ενώ έχει κατακτήσει την κορυφή της επιτυχίας, ζει για δεκαετίες αγκαλιά µε τον θάνατο. Πρόκειται για ένα αποκαλυπτικό ντοκουµέντο που καταγράφει µε συνταρακτικές λεπτοµέρειες τη µάχη που δίνει ο ήρωας µε την κατάθλιψη και τον πανικό και τον τρόπο που λυτρώνεται. Η σκηνοθεσία είναι του Σωτήρη Τσόγκα, η εικαστική επιµέλεια της Μαίρης Ραζή, τη ζωγραφική του σκηνικού έκανε ο Μανώλης ∆ασκαλάκης, τα κοστούµια η Χαρά Μποτσιβάλη, η µουσική είναι του Νίκου Χαριζάνου. Video art Παναγιώτης Τσάγκας, βοηθός σκηνοθέτη Νεκταρία Χουβαρδά. Τον ρόλο του Σταµάτη Μαλέλη, µιας και πρόκειται για αυτοβιογραφική κατάθεση ψυχής, υποδύεται ο Σ. Τσόγκας, την ψυχίατρο η Μ. Ραζή, τον αδελφικό του φίλο ο Κυριάκος Ντούµος και τη γραµµατέα του η Γρηγορία Βελέντζα, σύμφωνα με τη real.
Στα video της παράστασης εµφανίζεται ο ίδιος ο Σταµάτης Μαλέλης, αλλά και οι ικανοί Μαίρη Ραζή, Σωτήρης Τσόγκας, Πολύκαρπος Πολυκάρπου, Γιούλη Πεζοπούλου, Κοραλία Τσόγκα, Ειρήνη Αντωνίου, Βανέσσα Αραπάκη. Εκφωνούν ο Μέμος Μπεγνής και οι µαθητές της ∆ραµατικής Σχολής «Πρόβα» Πάνος Παναγιωτόπουλος καιΚωνσταντίνος Παντελιάς. Η παράσταση παίζεται στο ζεστό και φιλόξενο θέατρο «Πρόβα» κάθε Παρασκευή - Σάββατο στις 21:00 και κάθε Κυριακή στις 20:00.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved