Γιάννης Μποσταντζόγλου: «Ο πατέρας μου έλεγε “Γιάννη, ως ηθοποιός θα πεινάσεις …”»
Showbiz

Γιάννης Μποσταντζόγλου: «Ο πατέρας μου έλεγε “Γιάννη, ως ηθοποιός θα πεινάσεις …”»

Για την προσωπική του ζωή, το πρώτο του γάμο, τη γνωριμία του με την Δήμητρα Παπαδήμα αλλά και την κόρη του, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Γιάννης Μποσταντζόγλου.

Στα προσωπικά η ζωή σάς χαμογέλασε;
« Εχω αποκτήσει δύο υπέροχα παιδιά, τον γιο μου τον Χρύσανθο, που είναι 37 χρονών κι είναι ξεναγός, και την όμορφη κόρη μου, την 20χρονη Μαρία Θαλασσινή, η οποία σπουδάζει ΜΜΕ, αλλά θέλει να γίνει ηθοποιός. Ο πρώτος γάμος μου ήταν με τη Μιμίκα, γνωριστήκαμε στο κολυμβητήριο. Αγαπούσα πολύ την άθληση. Από μικρός έκανα ακόντιο, χάντμπολ, πάλη, βόλεϊ, αλλά η τρέλα μου ήταν το πόλο. Πού με έχανες, πού με έβρισκες, στο κολυμβητήριο δίπλα στο Ζάππειο. Χωρίσαμε με την πρώτη γυναίκα μου και -σημειωτέον- έχουμε ως σήμερα μια καταπληκτική σχέση. Προχθές πίναμε καφεδάκι μαζί. Στη ζωή μου όμως μπήκε η Δήμητρα Παπαδήμα. Με κυνηγάνε οι... Δήμητρες (γέλια). Πολύ μεγάλος έρωτας. Δεν παντρευτήκαμε, αλλά είμαστε 25 χρόνια μαζί με έναν ιδιαίτερο τρόπο. Εχουμε ο καθένας τον δικό του χώρο, γιατί η αίσθηση ανεξαρτησίας μάς κάνει καλό»

Πώς σας φαίνεται που η κόρη σας θέλει να γίνει ηθοποιός;
«Της λέω «βρε παιδάκι μου, δεν βλέπεις εμένα και τη μητέρα σου τι τραβάμε;» Δεν παίρνει από λόγια, έτσι δεν της κόβω τη φόρα. Γιατί, πήρα εγώ από λόγια; Ο πατέρας μου μού είπε «Γιάννη, ως ηθοποιός θα πεινάσεις, θα πρέπει να έχεις και ακόμη μια δουλειά». Δεν είχε άδικο. Εκείνος μου στάθηκε ώστε να κάνω οικογένεια, και τον ευχαριστώ για όλα. Θα είχα χωρίσει πολύ νωρίτερα. Μου έλεγε «Γιάννη, έχετε χρήματα να περάσετε; Πάρε, παιδί μου». Εγινε θυσία, κι αυτός κι η μάνα, για μένα και τον αδελφό μου. Πήραμε τέτοια αγάπη, θαλπωρή, υποστήριξη, που βγήκαμε χορτασμένοι από στοργή. Γι' αυτό και αντιμετωπίσαμε με νεύρο τη ζωή. Πάντα χαιρόταν που με έβλεπε στο θέατρο. Οταν με είδε με τον Καζάκο, τον Μιχαλακόπουλο, τον Καρακατσάνη, τον Λογοθέτη στη σκηνή, μου είπε «καλά πας». Ο Καρακατσάνης ήταν για μένα ο καλύτερος ηθοποιός που έχω γνωρίσει. Οπως θεωρώ ότι η πιο σπουδαία εν ζωή ηθοποιός είναι η Λήδα Πρωτοψάλτη. Κολοσσός!», λέει σε συνέντευξη του στην εφημερίδα Espresso.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved