Κωνσταντίνος Κάππας: «Τολμάω... Αν δεν τολμήσω τι θα καταλάβω;»
Showbiz

Κωνσταντίνος Κάππας: «Τολμάω... Αν δεν τολμήσω τι θα καταλάβω;»

Είναι από τους ηθοποιούς που τολμούν και ακολουθούν πιστά το ένστικτό τους.

Ο λόγος για τον Κωνσταντίνο Κάππα, ο οποίος σε πρόσφατη συνέντευξη του μιλά για το τι είναι επιτυχία για τον ίδιο, πόσο εμπιστεύεται το ένστικτο του και πόσο τολμηρός είναι.

Δύσκολοι καιροί για καλλιτεχνικά όνειρα;
«Δύσκολοι με την έννοια της πραγμάτωσης. Ομως αν δεν ονειρεύεσαι και δεν τολμάς, παραδίνεσαι. Παραδίνεσαι άνευ όρων... Και όπως και να το κάνουμε είναι ωραίο να ονειρεύεσαι. Μόνο έτσι ζεις!»

Εσύ τολμάς;
«Τολμάω... Αν δεν τολμήσω τι θα καταλάβω; Αν δεν βουτήξεις στα βαθιά πώς θα εξελιχθείς; Αμα κάθεσαι στ’ αβγά σου και κινείσαι εκ του ασφαλούς είναι σαν να κυνηγάς διαρκώς την ουρά σου. Και έχεις και τον άλλον και σου λέει «α, ο τάδε σε αυτό το έργο ήταν χάλια, στο άλλο ήταν καλύτερος». Ε βέβαια, κάποια στιγμή σε κάτι μπορεί να μην είσαι καλός. Αν δοκιμάζεσαι διατρέχεις κι αυτόν τον κίνδυνο. Ομως είναι μαγκιά να μη φοβάσαι και να τολμάς, όποιο κι αν είναι το κόστος»

Ακολουθείς το ένστικτό σου;
«Βέβαια, και δεν με έχει προδώσει ποτέ! Ξέρεις κάτι; Με διέπει μια παιδική αφέλεια και χαίρομαι γι’ αυτό. Και χαίρομαι γιατί με αυτόν τον τρόπο ο ενθουσιασμός μου γι’ αυτή τη δουλειά έχει μείνει άσβεστος. Κάθε φορά που είναι να ξεκινήσω κάτι καινούργιο νιώθω το ίδιο καρδιοχτύπι με το καρδιοχτύπι που ένιωσα όταν πήρα το πρώτο μου ρολάκι και έκανα να κοιμηθώ έναν μήνα»

Τι είναι για σένα επιτυχία;
«Το να ανακαλύψεις πως έχεις αυτό το θείο δώρο που σε κάνει να μπορείς να επικοινωνείς με έναν μαγικό τρόπο με το κοινό κάθε φορά που ανεβαίνεις στη σκηνή»

Ποιο είναι το μεγαλύτερο «μάθημα» που έχεις πάρει από αυτή τη δουλειά;
«Το να έχω μεγάλη υπομονή, να μην παίρνω τίποτα προσωπικά και να κοιτάω κατάματα τα λάθη μου», λέει στο περιοδικό Tv Έθνος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved