«Άριστοι γνώστες» οι διαρρήκτες που μπήκαν στο σπίτι του Φασιανού
Showbiz

«Άριστοι γνώστες» οι διαρρήκτες που μπήκαν στο σπίτι του Φασιανού

Άριστη πληροφόρηση για τα «μυστικά» της μονοκατοικίας του Αλέκου Φασιανού και κυρίως για τα συστήματα ασφαλείας, τον κρυφό συναγερμό, αλλά και για τις κάμερες που βρίσκονται περιμετρικά του σπιτιού είχε η σπείρα που άρπαξε τα ακριβά κοσμήματα από το χρηματοκιβώτιο του γνωστού ζωγράφου. 

Η εισβολή εκτιμάται ότι βασίστηκε σε στοιχεία που δόθηκαν με το... αζημίωτο στους δράστες από τον «σκοτεινό» πληροφοριοδότη που κινείται στα μεγάλα σαλόνια σύμφωνα με δημοσίευμα της Freddo.

Ο χαμηλών τόνων, άνεργος «μπον βιβέρ» θεωρείται από την Ασφάλεια ύποπτος για σχέσεις με τη συμμορία που «χτυπάει» πλούσιους, καθώς έχει πρόσβαση σε ευαίσθητες πληροφορίες για τα σπίτια, τις συνήθειές τους και κυρίως τα συστήματα ασφαλείας που χρησιμοποιούν για να προστατεύσουν τις περιουσίες τους.

Φρόντισαν να αποφύγουν τις κάμερες, απενεργοποίησαν τον εξελιγμένο συναγερμό και ήξεραν σε ποιο σημείο ήταν εγκατεστημένο το σύστημα.

Χωρίς να ερευνήσουν το παραμικρό στο υπόλοιπο σπίτι, πήγαν στον χώρο όπου βρίσκεται το χρηματοκιβώτιο, το άνοιξαν και άρπαξαν κοσμήματα αξίας άνω των 10.000 ευρώ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved