Αντώνης Φραγκάκης: «Δεν έκανα ποτέ όνειρα»
Showbiz

Αντώνης Φραγκάκης: «Δεν έκανα ποτέ όνειρα»

Για τα όνειρα που έκανε για τη ζωή του αλλά και για τους απολογισμούς του, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Αντώνης Φραγκάκης

Τη ζωή σας πώς την είχατε ονειρευτεί;

«Δεν έκανα ποτέ όνειρα. Όταν με ρώταγαν τι θα γίνω όταν μεγαλώσω, δεν είχα συγκεκριμένες επιθυμίες. Ήθελα να παίζω και δεν σκεφτόμουν το παρακάτω. Όταν μεγάλωσα, ήθελα ό,τι μου τύχαινε να μου δίνει αυτή τη χαρά που έπαιρνα απ’ το παιχνίδι. Αν την είχε έμενα, αν όχι έφευγα»

Απ’ την άλλη, ένας άνθρωπος με συχνές αλλαγές πλεύσης όπως εσείς, δίνει την εντύπωση ότι βαριέται εύκολα.
«Φαίνεται ότι υπάρχουν πολλές τέτοιες αλλαγές. Σε εμένα όμως που το ζω, το ότι έχω αλλάξει επαγγέλματα, φαίνεται σαν φυσική συνέχεια, λες και το ένα γεννά το άλλο»

Κάνετε απολογισμούς στη ζωή σας;
«Όχι τόσο απολογισμούς όσο απόσταξη. Δηλαδή τι ζεις, πώς το ζεις και πώς θέλεις να επέμβεις σε αυτό. Το συμπέρασμα απ’ το προηγούμενο βήμα πρέπει να αποσταχθεί και να βοηθήσει ή να οδηγεί στο επόμενο»

Για να γίνει κάτι τέτοιο δεν χρειάζεται απόσταση;
«Είναι σαν να γράφεις ιστορία όπου χρειάζεται και απόσταση, χρειάζεται όμως να είσαι και κοντά στο γεγονός. Όσο απομακρύνεσαι απ’ αυτό μπορεί να ξεχάσεις ή να το ωραιοποιήσεις, οπότε τα συμπεράσματά σου θα είναι διαφορετικά», λέει ο ηθοποιός στο περιοδικό Omikron.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved