Burak Ozçivit: «Γνωρίζω πάρα πολύ καλά τη δουλειά…»
Showbiz

Burak Ozçivit: «Γνωρίζω πάρα πολύ καλά τη δουλειά…»

Ο Burak Ozcivit μιλά για τις τούρκικες σειρές και την επιτυχία που γνωρίζουν στην χώρα μας. Πού θεωρεί ότι οφείλεται αυτό;

«Ίσως γιατί τους αρέσει, ίσως για να τα παρακολουθήσουν καλύτερα, κι αυτό είναι κάτι που θα συνεισφέρει στη φιλία μας» τόνισε στο Λοιπόν.

-Έχεις ασχοληθεί με την παραγωγή, τη σκηνοθεσία ή μόνο με την υποκριτική;

«Γνωρίζω πάρα πολύ καλά τη δουλειά και μου αρέσει και η παραγωγή, έχω κάνει κι εγώ δύο ταινίες. Όπως και γι' αυτήν εδώ την ταινία, έχω εργαστεί, σχετικά, ως παραγωγός. Όσον αφορά τους σκηνοθέτες, δεν πιστεύω ότι υπάρχει καλός ή κακός σκηνοθέτης, νομίζω ότι ένας σκηνοθέτης, αν καταφέρει να μας δώσει ένα συναισθηματικό φόρτισμα, είναι επιτυχημένος. Υπάρχουν πολλοί νέοι, υπάρχουν και πολλοί έμπειροι και οι δύο κατηγορίες αυτών έχουν αυτά τα προσόντα.»

-Μια καλή ταινία είναι εκείνη που πηγαίνει καλά εισπρακτικά;

«Δεν διαχωρίζω τις ταινίες με το πόσα εισιτήρια μπορούν να κόβουν ή πόσους θεατές μπορούν να έχουν, τις διαχωρίζω ως προς το τι δίνουμε εμείς συναισθηματικά στον κόσμο και κατά πόσο μπορούμε να το πετύχουμε.»

-Δεν ξεκίνησες την καριέρα σου ως ηθοποιός, γιατί έχεις περάσει και από το χώρο του μόντελινγκ...

«Όποια δουλειά και να κάνεις έχεις πάντα μεγάλα οράματα. Το να έχεις πολύ μεγάλους στόχους δεν είναι το ζητούμενο για μένα. Το ζητούμενο είναι να κάνεις καλά τη δουλειά σου, να είσαι συνεπής, να εργάζεσαι σκληρά όσον αφορά αυτό. Έχω πίστη στη δουλειά μου, πίστευα στην επιτυχία. Είδα την επιτυχία που είχα εδώ... Πιστεύω ότι η αλυσίδα της επιτυχίας μεγαλώνει και θα διευρυνθεί πάρα πολύ. Αυτό με παροτρύνει να πάω πιο ψηλά ακόμα, να έχω μεγαλύτερες επιτυχίες.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved