Φώτης Μεταξόπουλος: «Προτιμώ να βλέπω τον Τούρκο να χορεύει ζεϊμπέκικο παρά ορισμένους...»
Showbiz

Φώτης Μεταξόπουλος: «Προτιμώ να βλέπω τον Τούρκο να χορεύει ζεϊμπέκικο παρά ορισμένους...»

Ο Φώτης Μεταξόπουλος σχολιάζει τις χορευτικές επιδόσεις του πρωταγωνιστή της σειράς Kara Sevda, Burak Ozcivit.

«Το ζεϊμπέκικο δεν είναι ένα, εννοώ ότι είμαστε 10 εκατομμύρια Έλληνες και υπάρχουν 10 εκατομμύρια ζεϊμπέκικα. Ο καθένας το χορεύει όπως θέλει. Ο "Kara Sevda» έτσι το αισθανόταν, έτσι το χόρευε, αυτή την εντύπωση έδωσε. Αυτός έχει δει δικά μας ζεϊμπέκικα, έχει κρατήσει κάποια στοιχεία και έχει βάλει και δικά μου μέσα και χόρεψε αυτό που είδαμε. Προτιμώ να βλέπω τον Τούρκο να χορεύει ζεϊμπέκικο παρά ορισμένους... γκεϊμπέκικο» τόνισε στην Freddo.

Ο Φώτης Μεταξόπουλος μας αποκαλύπτει ποιος κατά τη γνώμη του έχει χορέψει τοπίο ωραίο ζεϊμπέκικο. «Το ωραιότερο ζεϊμπέκικο που έχω δει το χορεύαμε την ψυχή του ο Γιάννης Τσαρούχης, ο ζωγράφος, και τραγουδούσε η Σωτηρία Μπέλλου. Αυτό ήταν στην Καισαριανή και ήμουν μπροστά και το είδα και το ευχαριστήθηκα. Το χόρευε με την ψυχή του, ήταν πραγματικά ζεϊμπέκικο».

Τέλος, όπως δηλώνει ο γνωστός χορευτής, το ζεϊμπέκικο είναι καθαρά ανδρικός χορός, όπως και το τσιφτετέλι γυναικείος χορός. «Για μένα το ζεϊμπέκικο πρέπει να το χορεύουν μόνο άνδρες και το τσιφτετέλι μόνο γυναίκες. Απαγορεύεται να γίνεται το ανάποδο. Δεν είναι ωραίο. Πρέπει να αντιπροσωπεύει ο κάθε χορός το φύλο του».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved