Δεν άφηνε την χειροβομβίδα από το χέρι του για δυο λεπτά
Showbiz

Δεν άφηνε την χειροβομβίδα από το χέρι του για δυο λεπτά

Έλληνας παρουσιαστής περιγράφει την απίστευτη ιστορία του. 

«Ήμουν από τους πρώτους που έφτιαξαν σελίδα στο facebook, το 2004, πριν ακόμα γίνει χαμός. Είχα ένα internet café τότε και ήμουν μες στα πράγματα. Μετά από έναν χρόνο το έκλεισα. Έφτασε το 2016 και στα 36 μου άνοιξα ξανά τον λογαριασμό μου, μετά από ώριμη σκέψη. Πριν από λίγες ημέρες ανακάλυψα τι είναι και πώς δουλεύει και το twitter. Στα 25 μου και για έναν χρόνο ήμουν εθισμένος στα online games, 15 ώρες ημερησίως! Λίγο πριν από την αναζήτηση βοήθειας για την απεξάρτησή μου, κατάφερα μόνος μου να ελευθερωθώ.

Την πρώτη φορά που έπρεπε να ρίξω χειροβομβίδα σε πεδίο βολής χρειάστηκε να φάω ένα γερό χαστούκι από τον λοχαγό. Την κρατούσα τόσο σφιχτά και δεν την άφηνα για τουλάχιστον 2 λεπτά. Προσπαθούσα να κατανοήσω τι ακριβώς κρατούσα!' Ήμουν 17 χρονών. Το μόνο φαγητό που δεν τρώω είναι οι μπάμιες. Κάθε Πέμπτη παίζω τις μουσικές μου στο «Μadama» στον Πειραιά.

Τα βασικά μου μουσικά ακούσματα είναι rock metal, stoner rock και rock n’roll. Είμαι συναυλιακός τύπος και συμμετέχω στα mosh pits (το μπούγιο που παίζει ξύλο) και έχω σπάσει δόντι.

Ταξίδεψα για δύο μόνο μέρες ατή Νέα Υόρκη για να δω live τους Black Sabbath. Πρόσφατα έζησα μία από τις δυσκολότερες περιόδους στη ζωή μου. Ενώ ήμουν στην Κύπρο για γυρίσματα, άγνωστοι έκαψαν το beach bar που είχα ανοίξει στην Άνδρο. Αλλά δεν το βάζω κάτω και με τους συνεταίρους μου έχουμε αποφασίσει πως το επόμενο καλοκαίρι θα το ανοίξουμε ξανά!» τόνισε στο Τηλέραμα ο Σάββας Πούμπουρας.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved