Δημήτρης Κοργιαλάς: «Η εποχή μας είναι πολύ δύσκολη. Αλλά δύσκολα θα έκανα καλλιτεχνικές εκπτώσεις»
Showbiz

Δημήτρης Κοργιαλάς: «Η εποχή μας είναι πολύ δύσκολη. Αλλά δύσκολα θα έκανα καλλιτεχνικές εκπτώσεις»

Ο Δημήτρης Κοργιαλάς σε συνέντευξή του δήλωσε αν λόγω οικονομικής κρίσης θα εμφανιζόταν σε λαϊκή πίστα.

Αλήθεια, θα συμμετείχες ποτέ σε μία λαϊκή σκηνή, ώστε να έχεις σίγουρο νυχτοκάματο;

Κοίτα, η εποχή μας είναι πολύ δύσκολη. Αλλά δύσκολα κάνω κι εγώ καλλιτεχνικές εκπτώσεις. Κατάφερα, μέχρι σήμερα, να έχω τα πράγματα στη ζωή μου σε μία καλή τάξη. Δηλαδή, ζω αξιοπρεπώς από αυτό που κάνω. Χωρίς να βγάζω πολλά. Άλλωστε, ποτέ δεν είχα πολλά και δεν έχω μάθει με αυτά. Ούτε το επιζητούσα κιόλας. Κάνω αυτό που θέλω και ζω όπως εγώ θέλω. Είμαι καλά. Οπότε, δεν θα με έβλεπες εύκολα στα μπουζούκια, ούτε στην πίστα. Το έκανα μία φορά, με την Άννα Βίσση, πριν λίγα χρόνια, αλλά δεν ήταν μπουζούκια. Η Άννα είχε κάνει το νυχτερινό μαγαζί club. Εκεί είπα το «ναι».

Από πιτσιρικάς άκουγες ηλεκτρονική μουσική;

Ναι, και διάφορα άλλα: Depeche mode, Duran Duran κλπ. Ήμουν πέντε ετών όταν μου πήρε ο πατέρας μου μία κιθάρα και άρχισα να γρατζουνάω τις χορδές της. Ούτε που ήξερα τι έπαιζα, αλλά έμαθα με τον καιρό… Μετά ξεκίνησα να γράφω. Στο γυμνάσιο έγραφα ολόκληρα τραγούδια και έμπλεξα με μπάντες και συγκροτήματα.

Είσαι συνεπής όλα αυτά τα χρόνια σε αυτό που κάνεις και δεν απέκλινες ποτέ. Αναρωτιέμαι, γιατί ασχολήθηκες με την τηλεόραση;

Από περιέργεια. Εγώ πάντα φοβόμουν την τηλεόραση. Με τρόμαζε. Είχα δυσκολία να βγω και πάντα δημιουργούσα πρόβλημα στις δισκογραφικές μου, όταν έπρεπε να βγω κάπου και να προωθήσω ένα κομμάτι. Δεν ένιωθα άνετα. Δεν ήξερα από τηλεόραση, γι’ αυτό όποτε έβγαινα γινόμουν ηθοποιός κι έπαιζα έναν ρόλο. Φέτος, που βγήκα στην Αννίτα Πάνια και συμμετείχα στην εκπομπή της, βρήκα τον εαυτό μου και την αλήθεια μου τηλεοπτικά.

Πηγή: Down Town Κύπρου

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved