Κατερίνα Μουτσάτσου: «Ζούμε την προδοσία του πολιτικού συστήματος»
Showbiz

Κατερίνα Μουτσάτσου: «Ζούμε την προδοσία του πολιτικού συστήματος»

Η Κατερίνα Μουτσάτσου έχει πανιά έναν τρόπο να λέει τα πράγματα με το όνομα τους, έστω κι αν δεν επιλέγει πάντα την πιο διπλωμα­τική οδό. 

Όπως έχει πολλάκις δη­λώσει, γνωρίζει καλά ότι η δύναμη των social media είναι μεγάλη και επομένως σε κάθε δράση θα υπάρχουν οι θετικές και οι αρνητικές αντιδράσεις.

«Η συγκεκριμένη φωτογραφία με την ελληνική σημαία στην κοιλιά ήταν μέρος ενός βίντεο που τελικά επέλεξα να μη δημοσιοποιήσω. Η ιδέα μου ήρθε καθώς εξηγούσα σε μια ξένη φίλη μου την έκφραση "καλή λευτεριά" που λέμε στην Ελλάδα για τις εγκυμονούσες. Η Ελλάδα είναι σαν τις εγκυ­μονούσες θέλει λευτεριά», λέει σχετικά με το concept της φωτογραφίας.

«Φυ­σικά και μιλάω κυριολεκτικά. Ζούμε σε έναν τόπο όπου οι ηγέτες του μας κατάντησαν ελεύθερους πολι­ορκημένους. Δείτε τα μάτια των ανθρώ­πων στους δρόμους. Είναι γεμάτα θλίψη και απόγνωση. Είναι ελευθερία να ψάχνεις τα σκουπίδια για να φας, να φεύγεις στο εξωτερικό για να βρεις δουλειά, ή να μην ξέρεις τι σου ξημερώνει; Ζούμε την προδοσία του πολιτικού συστήματος» τόνισε στο Thema People.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved