Νίκος Ψαρράς-Έλενα Καρακούλη: «Η αγωνία μας είναι μεγάλη καθώς…»
Showbiz

Νίκος Ψαρράς-Έλενα Καρακούλη: «Η αγωνία μας είναι μεγάλη καθώς…»

Ο Νίκος Ψαρράς και η Έλενα Καρακούλη μιλούν για την παράσταση «Φοβάσαι;» του Ανταμ Σάιντελ και όχι μόνο… 

Ελενα: «Είναι ένα ερωτικό θρίλερ, γράφτηκε πέρυσι από έναν Αμερικανό συγγραφέα, τον Ανταμ Σάιντελ, και αναφέρεται στην ιστορία δύο ακραίων χαρακτήρων. Ο Μπιλ είναι ένας κατά συρροή δολοφόνος και η Νάνσι είναι η γυναίκα την οποία απαγάγει, ναρκώνει και μεταφέρει στο υπόγειο του σπιτιού του. Οι δύο ήρωες προσπαθούν να συνυπάρξουν και να αισθανθούν κάτι, οτιδήποτε» τόνισε στην Αγορά.

Νίκος: «Μέσα από συνεχείς ανατροπές, στις οποίες καταλυτικό ρόλο έχει η απρόβλεπτη γειτόνισσα τους, Τζόαν, διαπιστώνουμε ότι η επιθυμία για ανθρώπινη επαφή αντιπαλεύει φόβους και τραύματα.»

-Το έργο, που παρουσιάστηκε πέρυσι στο off-Broadway Cherry Lane Studio Theatre με μεγάλη επιτυχία, κάνα την πρώτη πανευρωπαϊκή πρεμιέρα του στο θέα του Ιλίσια-Βολανάκης. Πόσο μεγάλο φορτίο είναι αυτό; ,

Ελενα: «Η αγωνία μας είναι μεγάλη, καθώς ο συγγραφέας θα μας επισκεφτεί σε λίγες ημέρες στην Αθήνα για να παρακολουθήσει την παράσταση.»

-Κατά την άποψη σας, οι ήρωες είναι θύτες ή θύματα;

Νίκος: «Σε μια διαπροσωπική σχέση οι ρόλοι αυτοί αντιστρέφονται συνεχώς.»

- Όταν φοβάσαι, είσαι θύμα; Όταν αγαπάς, είσαι θύτης;

Έλενα: «Οι ρόλοι εναλλάσσονται και το ενδιαφέρον έγκειται σε αυτήν ακριβώς την εναλλαγή. Πρόκειται στην ουσία για ένα παιχνίδι λεπτών ισορροπιών.»

-Τελικά οι διαπροσωπικές σχέσεις είναι θρίλερ;

Νίκος: «Το θρίλερ του έρωτα. Επειδή μιλάμε για σχέσεις εξουσίας, οι ισορροπίες είναι λεπτές και συχνά γινόμαστε θύτες ή θύματα.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved