Η Μενούνος για το πρόβλημα υγείας της μητέρα της: «Δεν μπορείς να σταματήσεις τη ζωή»
Showbiz

Η Μενούνος για το πρόβλημα υγείας της μητέρα της: «Δεν μπορείς να σταματήσεις τη ζωή»

Η οικογένεια της Μαρίας Μενούνος περνάει δύσκολες ημέρες από την στιγμή που η μητέρα της διαγνώστηκε με καρκίνο. 

Η παρουσιάστρια μίλησε από την πρώτη στιγμή για τον όγκο στο κεφάλι αλλά και για τα όσα ακολούθησαν προκειμένου να ξεπεραστεί το πρόβλημα. Βέβαια, η κυρία Λίτσα δεν έχει αναρρώσει πλήρως καθώς ακόμα κάνει θεραπεία και όλοι ελπίζουν στο καλύτερο.

Ο σύντροφος της Μαρίας Μενούνος, Keven Undergaro είχε γενέθλια και έκαναν ένα μεγάλο πάρτι και φυσικά η μαμά της παρουσιάστριας ήταν εκεί και όλοι έκαναν τα αδύνατα δυνατά για να περάσει καλά και τα κατάφεραν.

Η Μαρία Μενούνος στις φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram έγραψε: «Το μεγάλο πάρτυ για τα γενέθλια του Keven χθες βράδυ είχε μεγάλη επιτυχία! Ήταν δύσκολο να προσπαθήσουμε να κάνουμε μια τόσο μεγάλη γιορτή, όταν έχουμε να παλέψουμε με την ασθένεια της μητέρας μου, αλλά η ζωή συνεχίζεται. Δεν μπορείς να σταματήσει τη ζωή, επειδή συνέβη αυτό. Ήμουν ανήσυχη, αλλά βλέποντας αυτήν την όμορφη εικόνα της μητέρας μου, χαίρομαι που όλα πάνε καλά και μπορούμε όλοι μαζί να γιορτάσουμε”, ανέφερε και συμπλήρωσε πως ο Δημήτρης Γιαννέτος επιμελήθηκε το χτένισμα (της περούκας) της μητέρας της, που έχει χάσει τα μαλλιά της από τις χημειοθεραπείες. “Μπορείς να πεις ότι αυτό είναι παράξενο; Φαίνεται πως τα μαλλιά της μητέρας μου είναι περούκα; Η μητέρα μου μου λέει πως οι άνθρωποι θα πιστέψουν πως λέω ψέματα για το πρόβλημα της υγείας της. Ποτέ δεν έδειχνε καλύτερα η μαμά μου»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved