Χρήστος Δάντης: Νέος πόλεμος για το σπίτι στη Γλυφάδα
Showbiz

Χρήστος Δάντης: Νέος πόλεμος για το σπίτι στη Γλυφάδα

Δεν έχουν τελειωμό οι περιπέτειες για τον Χρήστο Δάντη, ο οποίος διανύει μια περίοδο με μεγάλες φουρτούνες που αφορούν την προσωπική του ζωή.

Λίγο μετά τον χωρισμό του από την τέταρτη κατά σειρά σύζυγο του, Τζένη Βουτσίνου, θα κληθεί, όπως αναφέρει δημοσίευμα του Ciao και πάλι να βρέθεί αντιμέτωπος με την αμέσως προηγούμενη, Φλώρα Θεοδώρου, με σημείο διαμάχης το διαμέρισμα στην Γλυφάδα που είχαν αποκτήσει στη διάρκεια του γάμου τους.

Το θέμα έρχεται και πάλι στην επιφάνεια μετά τον χωρισμό του τραγουδιστή από τη Βουτσινού κι αυτό γιατί, σύμφωνα πάντα με το ίδιο ρεπορτάζ, έγινε γνωστό στη Θεοδώρου πως φεύγοντας από το σπίτι του, επέστρεψε στο πολυτελές διαμέρισμα που είχαν αγοράσει μαζί και το οποίο μέχρι τότε ο Δάντης το νοίκιαζε, χωρίς να καταβάλλει στην ίδια τα ποσά που είχε ορίσει το δικαστήριο.

Το πρώην ζευγάρι, παρά το γεγονός πως έχει εκδοθεί απόφαση που δικαιώνει την κυπριά τραγουδίστρια, δεν έχει καταφέρει να δώσει μια λύση έξι χρόνια μετά το διαζύγιο του και έτσι θα βρεθεί και πάλι στις δικαστικές αίθουσες.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved