Τσιμιτσέλης: Η λατρεία στην κόρη του, η Βάσω και η «συγγνώμη» που ζήτησε σε Βουρλιώτη και Τότσικα
Showbiz

Τσιμιτσέλης: Η λατρεία στην κόρη του, η Βάσω και η «συγγνώμη» που ζήτησε σε Βουρλιώτη και Τότσικα

Στη νέα ταινία στην οποία πρωταγωνιστεί, το «Μπάτσελορ», ο Γιάννης Τσιμιτσέλης συνεργάζεται με τον Νίκο Βουρλιώτη, τον Αποστόλη Τότσικα και τον Θανάση Βισκαδουράκη. Ο ίδιος αποκαλύπτει πως πριν συνεργαστεί μαζί τους είχε κακή άποψη για εκείνους όμως στην πορεία όχι μόνο «κόλλησε» μαζί τους αλλά χρειάστηκε να τους ζητήσει και συγγνώμη. Ο ηθοποιός επίσης μιλάει για τον ρόλο του ως πατέρας, για την κόρη του αλλά και για τον ανταγωνισμό που τυχόν έχει με τη σύζυγό του Βάσω Λασκαράκη.

∆ουλεύετε πολλές ώρες. Αυτό έχει στερήσει τον πατέρα και τον σύζυγο από το σπίτι;

Το ότι δουλεύω πολύ δεν έχει στερήσει µόνο τον πατέρα από το σπίτι, έχει στερήσει κι εµένα από τον εαυτό µου. Αν δεν φροντίσεις πρώτα τον εαυτό σου, δεν µπορείς να φροντίσεις κανέναν άλλον. Είναι σαν τη µάσκα οξυγόνου στο αεροπλάνο: πρέπει πρώτα να τη φορέσεις εσύ και µετά να τη βάλεις στο παιδί. ∆υστυχώς, ζούµε µε τέτοιους ρυθµούς που δεν µπορούµε να κάνουµε διαφορετικά. Εγώ µπορεί να γκρινιάζω αυτή τη στιγµή ότι τρέχω πολύ, αλλά δεν µπορώ να κάνω κι αλλιώς.

Στην Ελλάδα έχουµε µια συγκεκριµένη εικόνα για την οικογένεια. ∆εν σας λείπει αυτό;

Εµένα αυτές οι εικόνες δεν µου είναι πολύ οικείες. Είµαι παιδί χωρισµένων γονιών, δεν έχω έντονες τέτοιες εικόνες, πλην των γιορτών που βρισκόµασταν όλοι µαζί.

Άρα προτεραιότητα είναι η δουλειά;

Αναγκαστικά κάποιες φορές. Γιατί για να υπάρξει υγιής οικογένεια πρέπει κάποιες φορές να θυσιάζεται η οικογένεια.

Με τη σύζυγό σας Βάσω Λασκαράκη κάνετε την ίδια δουλειά. Έχει προκύψει ποτέ ανταγωνισµός µεταξύ σας;

Αυτό είναι θέµα χαρακτήρα και όχι δουλειάς. ∆εν έχει προκύψει κάτι τέτοιο. Προσπαθούµε για το καλύτερο δυνατό σε όλους τους τοµείς.

Σας τροµάζει το ενδεχόµενο η κόρη σας να ασχοληθεί µε τον χώρο της υποκριτικής;

∆εν ξέρω τι µπορεί να µε πρωτοτροµάξει σε σχέση µε τη µικρή! Αν το γουστάρει, το θέλει και µπορεί να βγάλει τα προς το ζην απ’ αυτό, ας το κάνει. Ως νέος πατέρας, όµως, είµαι σίγουρος ότι υπάρχουν πράγµατα και φοβίες που θα µου βγουν και στην πορεία. Τώρα µιλάω εκ του ασφαλούς γιατί το παιδί δεν µπορεί να πάει να δουλέψει.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της, η σύζυγός σας είπε ότι κλείνετε ραντεβού για να βρεθείτε. Ισχύει;

∆εν θέλω να σχολιάσω και να κάνω δηµόσιο διάλογο µέσω εντύπων µε τη γυναίκα µου. Αν θέλω να της πω κάτι, θα της το πω στο σπίτι.

Θα συγχωρούσατε την απιστία;

Είµαι από τους ανθρώπους που πρωτίστως δεν συγχωρώ την απιστία. Αλλά είµαι και άνθρωπος. Οπότε, ποτέ δεν ξέρεις τι µπορεί να σου συµβεί και πώς θα αντιδράσεις αν συµβεί κάτι. Αυτή τη στιγµή, θεωρητικά, µπορώ να σας πω κι εγώ ότι αν γίνει σεισµός θα κάτσω κάτω από την πόρτα και θα περιµένω να σταµατήσει για να κατέβω. Αλλά αν γίνει σεισµός, µπορεί τελικά να πέσω απ’ το παράθυρο...

Είστε εύκολος άνθρωπος ή συνήθως δεν βάζετε νερό στο κρασί σας;

Συνήθως αυτή την ερώτηση είναι καλύτερα να την απαντά κάποιος τρίτος για εσένα. Εγώ θεωρώ ότι είµαι πολύ κοινωνικός, είµαι εύκολος στο να εγκλιµατιστώ σε οποιονδήποτε χώρο. Θεωρώ ότι είµαι πολύ εύκολος άνθρωπος. Οι παραξενιές µου περιορίζονται αρκετά.

Η ταινία «Μπάτσελορ» στην οποία συµµετέχετε θα κυκλοφορήσει τον ∆εκέµβριο. Θα µπορούσατε να κάνετε παρέα µε κάποιον από τους συµπρωταγωνιστές σας;

Το παράξενο είναι ότι πριν δουλέψω και µε τον Βουρλιώτη και µε τον Τότσικα -γιατί τον Βισκαδουράκη τον ήξερα- είχα ακούσει κάποια σχόλια κακοπροαίρετα, τα οποία εν µέρει τα είχα υιοθετήσει. Είναι κάτι που σιχαίνοµαι. Εγώ αν δεν έχω προσωπική άποψη δεν σχηµατίζω εικόνα για κανέναν. Γνωρίζοντας τα παιδιά στην ταινία ενθουσιάστηκα και µάλιστα τους ζήτησα συγγνώµη για την εικόνα που είχα στο µυαλό µου πριν τους γνωρίσω. Τόσο ωραία πέρασα µε τα παιδιά που αισθάνθηκα την ανάγκη να τους το πω. Ήταν ένα µάθηµα για µένα αυτό, αν και δεν συνηθίζω να υιοθετώ γνώµες, δυστυχώς το έκανα. Περάσαµε πάρα πολύ ωραία και αν πάει καλά η ταινία, που πιστεύω ότι θα πάει, µπορεί να συνεχιστεί αυτό το παρεάκι γιατί θα υπάρχει συνέχεια της ταινίας. Είµαστε πάρα πολύ χαρούµενοι γι’ αυτό το ενδεχόµενο.

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved