Χρήστος Φερεντίνος: «Θέλω οι άλλοι να με σέβονται, όπως τους σέβομαι κι εγώ»
Showbiz

Χρήστος Φερεντίνος: «Θέλω οι άλλοι να με σέβονται, όπως τους σέβομαι κι εγώ»

Πώς έχει καταφέρει ο Χρήστος Φερεντίνος να κρατήσει καθαρή την ψυχή του, όταν η τηλεόραση είναι ένας χώρος που αλλοτριώνει τους πάντες και τα πάντα;

«Είναι θέμα επιλογής και στάσης ζωής... Έχει να κάνει με ποιους ανθρώπους αποφασίζεις να συμπορευτείς και να έχεις γύρω σου. Το περιβάλλον έχει αναμφισβήτητα μία τοξικότητα κι εσύ οφείλεις να πάρεις τα μέτρα σου»

Γιατί δεν τον ενδιέφερε ποτέ η... λεζάντα;
«Γιατί ποτέ δεν πίστεψα πως οι παρουσιαστές και γενικώς όσοι κάνουν τηλεόραση είναι παιδιά ενός... ανώτερου Θεού! Ολοι κάνουν μια δουλειά, κι εμείς τη δική μας. Τόσο απλά»

Η αλήθεια είναι πως ποτέ δεν τον είδαμε να φωτογραφίζεται ανέμελος σε εμπορικά κέντρα, έξω από το πλατό, έξω από το σπίτι, στον μανάβη, στον χασάπη, με τις σακούλες στα χέρια.
«Ολο αυτό δεν με ενδιέφερε ποτέ. Ηταν πάντα πολύ μακριά από μένα κι από τη φιλοσοφία μου. Θέλω οι άλλοι να με σέβονται, όπως τους σέβομαι κι εγώ. Δεν θέλω να προκαλώ, δεν θέλω να υπάρχω κάνοντας ντόρο», λέει στο Tv Έθνος και καταλήγει: «Ο άλλος παίρνει τα περιθώρια που εσύ του αφήνεις. Ο,τι σπείρεις θα θερίσεις, δεν γίνεται διαφορετικά. Και σου ξαναλέω σε ό,τι με αφορά, δεν έχω κάνει καριέρα κρεμώντας τη ζωή μου στα μανταλάκια», λέει στο Tv Έθνος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved