Κορίνα Οικονομάκη: «Τώρα υποστηρίζω μόνο αυτό που αγαπώ»
Showbiz

Κορίνα Οικονομάκη: «Τώρα υποστηρίζω μόνο αυτό που αγαπώ»

Πού είναι σήμερα και τι κάνει η Κορίνα Οικονομάκη;

«Ξεκίνησα 16 χρονών, τελείως στην τύχη. Εκείνη την εποχή έπρεπε να έχεις άδεια ηθοποιού. Ήμουν μαθήτρια και δεν μπορούσα να πάω σε δραματική σχολή. Έδωσα εξετάσεις για να μπορώ να παίξω επαγγελματικά, Πέρασα σαν εξαιρετικό ταλέντο. Πήρα την άδεια, έφταιξα στο θέατρο κι έκανα και σίριαλ. Αφού τελείωσα το σχολείο, έδωσα εξετάσεις και πέρασα στο Εθνικό. Δεν επιτρεπόταν να δουλεύεις όσο ήσουν εκεί και ακόμα και σήμερα απαγορεύεται» τόνισε στο Χάι.

-Τι εννοείς να δουλεύεις;

«Στο θέατρο ή να κάνεις τηλεόραση. Εγώ έκανα και τα δύο. Οπότε αποφάσισα να πάω σε μια ιδιωτική δραματική σχολή; Τότε καταργήθηκε η άδεια. Είχα ήδη χάνει σίριαλ, μερικές βιντεοκασέτες, κινηματογράφο και μια ταινία μικρού μήκους που είχε πάει στο Φεστιβάλ της Δράμας. Μετά χτύπησε το τηλέφωνο μου και ήταν ο βοηθός του Δαλιανίδη.»

-Μετάνιωσες για τις βίντεο κασέτες όπως πολλοί συνάδελφοι σον;

«Όχι, γιατί από κάποια βιντεοκασέτα με είδε και με πήρε χι ο Δαλιανίδης. Πέρασα βέβαια οντισιόν και του έδωσα και μια φωτογραφία. Μόλις την πήρε στα χέρια του την γύρισε από την πίσω πλευρά. Μου είπε πως σε κάθε φωτογραφία ηθοποιού βάζει από πίσω αστέρια για να θυμάται πόσο καλός είναι. Σε μένα έβαλε πέντε. Μετά από κάποιο διάστημα με παίρνει ο βοηθός του, τότε δούλευα στο «Δελφινάριο» και μου προτείνει τον ρόλο της Γωγώς στο περίφημο Ρετιρέ. Με κάλεσε λοιπόν ο Βαγγέλης Λαρίδης και λέει «Την κυρία Οικονομάκη» Του απαντώ «Δεν είναι εδώ. Ποιος την ζητά;» «Είμαι ο βοηθός του Γιάννη Δαλιανίδη» μου απαντά, «θα είναι εδώ σε πέντε λεπτά» είπα. Τότε δεν υπήρχαν κινητά! Μου λέει «Ξεκινά ένας πολύ σημαντικός ρόλος για σένα» Έχω κάνει πολλά σίριαλ, αλλά αυτό έμεινε.»

-Τα υπόλοιπα σίριαλ που έκανες πια είναι;

«Ένα του Κονδυλάκη στην ΕΡΤ το «Όταν ήμουν δάσκαλος» όπου ήμουν πρωταγωνίστρια. Το «Κάθε κατεργάρης στον πάγκο του», «Τα στραβά και τ" ανάποδα» με τον Γιώργο Κωνσταντίνου. Ξέχασα να σου πω πως ήμουν ακόμα μαθήτρια στη σχολή όταν αρρώστησε η Τζοβάνα Φραγκούλη που έπαιζε τότε με τον Γιώργο Κωνσταντίνου στο «Γκλόρια» και με πήρανε Σάββατο απόγευμα για να παίξω αντικαταστάτρια στην παράσταση το Σάββατο το βράδυ. Το έκανα με επιτυχία. Ήμουνα θρασύς, δεν ήξερα τι γινόταν»

-Έτσι έγινε φαντάζομαι κι η γνωριμία σον με τον Γιώργο Κωνσταντίνου;

«Συναντηθήκαμε στα «7 κακά της μοίρας μου». Μου έδειξε μια φορά πού πρέπει να πάω και τι να κάνω και το έκανα. Από την άλλη μέρα έπαιζα κανονικά. Ξενύχτησα όλη νύχτα, έμαθα τον ρόλο και ο Κωνσταντίνου δεν το πίστευε.»

-Τώρα φοβάσαι;

«Τώρα υποστηρίζω μόνο αυτό που αγαπώ.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved