Αυτό κι αν είναι γκαντεμιά. Δείτε πώς κάηκε  το πρόσωπο Ελληνίδας πρωταγωνίστριας
Showbiz

Αυτό κι αν είναι γκαντεμιά. Δείτε πώς κάηκε το πρόσωπο Ελληνίδας πρωταγωνίστριας

Αυτό κι αν είναι γκαντεμιά. Κάηκε όλο το πρόσωπο Ελληνίδας πρωταγωνίστριας και μάλιστα έκαψε και το δεξί της χέρι. Η ίδια περιγράφει όλα όσα έζησε.

-Ποια ήταν η δεύτερη δύσκολη στιγμή που έζησες;

«Κάτι πέρασα κι εγώ... Το δεύτερο καλοκαίρι της παράστασης «Άντρες έτοιμοι για όλα έκαψα όλο μου το πρόσωπο, τώρα δεν φαίνεται τίποτα απολύτως, ήταν κάτι σαν θαύμα» τόνισε η Μαίρη Σταυρακέλλη στο Λοιπόν.

-Πώς συνέβη αυτό;

«Έγινε κάτι βλακώδες. Άναψα το μάτι της κουζίνας κι έβαλα ελάχιστο λάδι μέσα στην κατσαρόλα, βγήκα στον κήπο μου να κόψω φρέσκο δεντρολίβανο και μπαίνοντας μέσα έχει πάρει φωτιά η κατσαρόλα, την πιάνω γιατί φοβήθηκα ότι θα πάρει φωτιά η βιβλιοθήκη που ήταν διπλά στη κουζίνα! Εκεί που πηγαίνω να αφήσω κάτω την κατσαρόλα, στο πάτωμα, ήρθε το σκυλί μου και δεν μπόρεσα, γιατί θα έκαιγα τον Σεβάχ, γυρνώντας να την αφήσω πιο δεξιά όμως, με έπιασε το ρεύμα της μπαλκονόπορτας που είχα πίσω μου κι έκαψα όλο το δεξί χέρι μου και όλο το πρόσωπο μου. Κάηκα ολόκληρη.»

- Πως το αντιμετώπισες εκείνη τη στιγμή;

«Έριξα αλόη και μια κεραλοιφή που είχα, έβαλα επάνω στο κεφάλι εσάρπα, δεν φαινόταν τίποτα και πήγα σε νοσοκομείο. Δεν το ήξερε κανείς, λίγοι άνθρωποι μόνο, που και σε εκείνους δεν το είπα αμέσως, ήθελα να το περάσω μόνη μου γιατί ήταν πολύ αγριευτικό αυτό που έβλεπες»

-Πέρασες δύσκολες στιγμές;

«Δύο στιγμές ήταν πολύ δύσκολες στην ζωή μου. Πρόκειται για μία ασθένεια που πέρασε πολύ δικό μου και αγαπημένο πρόσωπο, κι εκεί κατάλαβα ότι δεν είμαι δειλή. Ήταν δύσκολη στιγμή, που αν και την πέρασα σε μεγάλη ηλικία... ενηλικιώθηκα»

-Το κάψιμο δεν σου έχει αφήσει κανένα σημάδι. Πώς έγινε αυτό; Δεν έκανε» αισθητική επέμβαση αποκατάστασης μετά;

«Δεν έχω κάνει τίποτα απολύτως. Μου είπαν ότι ανέκοψα το κάψιμο με την αλόη και τις κεραλοιφές. Δεν υπήρχε τίποτα στο πρόσωπο, ήμουν κομμάτια. Μετά από 15 ημέρες που πήγα στο δερματολόγο μου, τον ρώτησα τι να κάνω και μου, είπε: «Να πας να ανάψεις μια λαμπάδα και να πεις "ευχαριστώ" στην Παναγία για την ανάπλαση»

-Πως το βίωσες όλο αυτό, δεδομένου ότι είσαι γυναίκα και ηθοποιός;

«Δεν έπαιρνα παυσίπονα, δεν κοιτούσα σε καθρέφτες, έβαζα πάρα πολλές κρέμες στο πρόσωπό μου, για να είναι ενυδατωμένο και πολύ κεραλοιφή, η οποία είναι κάτι απίστευτο, μου την έφτιαξε μια φίλη της μαμάς μου από τη Σμύρνη, η οποία έχει μία παλιά συνταγή. Κοιμόμουν το βράδυ και ξύπναγα και το δέρμα μου είχε αλλάξει. Ποτέ δεν σκέφτηκα ούτε λεπτό ότι δεν θα περάσει, έλεγα ότι θα λυθεί.»

- Πόσο καιρό χρειάστηκε για να επανέλθει το πρόσωπό σου στην αρχική του μορφή;

«Ένα καλοκαίρι σχεδόν. Δεν έπρεπε να βγω στον ήλιο, μίλαγα με φίλους μου στο τηλέφωνο, γιατί δεν έλεγα τίποτα γιατί δεν ήθελα να με λυπούνται και ήταν τρομακτικό. Έχω βγάλει φωτογραφίες να τις έχω… Οι δικοί μου άνθρωποι «τα 'χασαν», φοβόντουσαν πολύ, 'το έβλεπα μάτια τους. Ήμουν ζωντανή και είχα χάσει το πρόσωπο μου και με αυτή τη δουλεία... Το έπαθα μόλις τελείωσαν οι παραστάσεις στο θέατρο και ήταν να πάμε περιοδεία που δεν έγινε. Ήθελα να έχω την πολυτέλεια που την είχα μέχρι κάποια στιγμή αν δεν υπήρχε κάτι σοβαρό να μην δουλέψω το καλοκαίρι, ήθελα να είμαι με τους αγαπημένους μου. Θέλω χρόνο για την οικογένειά μου, το έχω ανάγκη, είναι η ενέργεια, η ελπίδα μου»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved