Άννα Μενενάκου: «Βιώνω την καλύτερη εποχή της ζωής μου»
Showbiz

Άννα Μενενάκου: «Βιώνω την καλύτερη εποχή της ζωής μου»

Όμορφη, ταλαντούχα και χαμηλών τόνων, η Άννα Μενενάκου έχει καταφέρει να ξεχωρίσει στον χώρο της υποκριτικής.

Έκανε το μεγάλο «μπαμ» στο σίριαλ «Πίσω στο σπίτι» και απογειώθηκε με το «Μάλιστα, σεφ!». Αυτή την περίοδο η μελαχρινή καλλονή πρωταγωνιστεί στη θεατρική παράσταση «Δείπνο ηλιθίων» στο Θέατρο Κάππα και υποδύεται τη Μαρλέν, την ερωμένη του Πιερ Μπροσάν που υποδύεται ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης.

«Είναι μια πάρα πολύ ωραία γαλλική κωμωδία, έχει κάνει επιτυχία σε όλον τον κόσμο και το 1998 έγινε και ταινία από τον ίδιο τον συγγραφέα. Η παράσταση περνά ένα πολύ δυνατό μήνυμα για το bullying που κάνουμε πολλές φορές άθελα μας όλοι. Η επιτυχία του έργου είναι ότι ο καθένας μας θα μπορούσε να βρεθεί στη θέση του ηλίθιου», λέει στην εφημερίδα Freddo.

Όσον αφορά το αν θα δοκίμαζε τις δυνατότητες της στην παρουσίαση κάποιας εκπομπής, απαντά: «Δεν έχω σκεφτεί κάτι τέτοιο, όμως δεν το αποκλείω κιόλας. Αν θα υπήρχε κάτι όπου θα μπορούσα να ανταποκριθώ, θα το έκανα, όπως μια ωραία εκπομπή για πολιτιστικά. Άμα μου μάθει κάποιος και το κάνω καλά, θα το κάνω. Τι να σου πω, ότι με το "καλημέρα σας" θα παρουσιάσω πρωινό; Δεν γίνεται».

Σχετικά με την προσωπική της ζωή, μπορεί να μην την έχουμε δει σε παπαρατσικά με τον σύντροφο της, όμως η ίδια δηλώνει ότι είναι πολύ ευτυχισμένη

«Στα προσωπικά μου είμαι πάρα πολύ καλά. Είμαι ήρεμη και ευτυχισμένη και βιώνω την καλύτερη εποχή της ζωής μου. Δεν τον γνωρίζετε, δεν είναι γνωστός».

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved