Αλεξάνδρα Πασχαλίδου: «Καλύτερα να είμαι μόνη παρά με κάποιον που δεν μου ταιριάζει»
Showbiz

Αλεξάνδρα Πασχαλίδου: «Καλύτερα να είμαι μόνη παρά με κάποιον που δεν μου ταιριάζει»

Λίγο πριν ντυθεί νύφη στο πλευρό του επί δυόμισι χρόνια συντρόφου της, του Σουηδού Τζέικομπ Ρασίν, η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου έδωσε τέλος σε αυτή τη σχέση και γύρισε οριστικά σελίδα στη ζωή της.

Η Ελληνίδα δημοσιογράφος και παρουσιάστρια, η οποία ζει μόνιμα στη Σουηδία μαζί με την κόρη της και τη μητέρα της, είναι αποφασισμένη να μην κοιτάει πλέον το παρελθόν και να πορευτεί στο μέλλον με δυναμισμό και αποφασιστικότητα, όπως παραδέχεται στη Real: «Καλύτερα να είμαι μόνη, παρά με κάποιον που δεν μου ταιριάζει».
Ο χωρισμός τους επήλθε, λόγω ασυμφωνίας χαρακτήρων, στις αρχές του καλοκαιριού και άλλαξε πολλά πράγματα ακόμα και στην καθημερινότητα της Αλεξάνδρας Πασχαλίδου, μιας και ζούσε μαζί με τον σύντροφό της. Με το τέλος της σχέσης της, όμως, με τον κατά 10 χρόνια νεότερο Τζέικομπ, έπρεπε να επαναπροσδιορίσει πολλά πράγματα στη ζωή της. Επέλεξε, αντί να μιλά για μια τελειωμένη σχέση, να κοιτάξει μπροστά με αισιοδοξία και να αφήσει κάθε δυσάρεστο συναίσθημα που την κυρίευε στην άκρη. Η ίδια εξηγεί: «Με τον Τζέικομπ είμαστε φίλοι πλέον και εγώ δεν νιώθω καθόλου μόνη. Η ζωή μου είναι γεμάτη από αγάπη. Πάντα ήμουν ήρεμη, μόνη δεν είμαι ποτέ, έχω την κόρη μου, οικογένεια και φίλους!».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved