Κεραυνοβόλος έρωτας στη ελληνική σόoυμπιζ
Showbiz

Κεραυνοβόλος έρωτας στη ελληνική σόoυμπιζ

Ανανεωμένη, ευτυχισμένη και μονίμως χαμογελαστή είναι εδώ και λίγες εβδομάδες γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός και αιτία είναι ο έρωτας που ζει στο πλευρό του αγαπημένου της.

Ο λόγος για την Κατερίνα Τσάβαλου και τον νέο σύντροφό της Δημήτρη Στεργίου. Το ζευγάρι εδώ και περίπου έναν μήνα είναι μαζί, αχώριστοι και μάλιστα πριν από μία εβδομάδα μετακόμισαν κάτω από την ίδια στέγη. Η όμορφη ηθοποιός εγκατέλειψε τα βόρεια προάστια και το Χαλάνδρι όπου ζούσε με τον γάτο της τον Φιόγκο και εγκαταστάθηκε για χάρη του αγαπημένου της σε ένα όμορφο διαμέρισμα στο Παλαιό Φάληρο. Εκεί ξεκίνησαν μαζί τη νέα τους ζωή που δείχνει να είναι γεμάτη πάθος και έρωτα.
Όσοι γνωρίζουν την Κατερίνα, λένε πως η ίδια, παρά το γεγονός ότι είναι μόλις έναν μήνα ερωτευμένη, έχει αλλάξει ριζικά. Απόδειξη το γεγονός ότι ενώ παλιότερα δεν είχε καθόλου καλή σχέση με τη δημοσιότητα, σε ό,τι αφορά την έκθεση της προσωπικής της ζωής στα media, πλέον δεν δείχνει να έχει κανένα πρόβλημα στη θέα των φωτογραφικών φακών. Μάλιστα, πριν από μερικά βράδια βρέθηκε μαζί με τον Δημήτρη στο «Shy Horse North» στην Κηφισιά για να δειπνήσουν.
Ο Δημήτρης δεν έχει καμία σχέση με τον καλλιτεχνικό χώρο, μιας και είναι στέλεχος του ομίλου Βασιλειάδη, που ειδικεύεται στη διαχείριση αποβλήτων, ενέργειας και υδάτινων πόρων. Η Κατερίνα, όταν οι φωτογράφοι στράφηκαν πάνω της και φυσικά πάνω στον αγαπημένο της, δεν έκανε καμία προσπάθεια να κρατήσει αποστάσεις. Αντιθέτως, δεν σταμάτησε να συμπεριφέρεται τρυφερά στον σύντροφό της, γελώντας με την ψυχή τους και οι δύο σχεδόν συνωμοτικά και απολαμβάνοντας την όμορφη βραδιά σε ένα άκρως ρομαντικό σκηνικό.
Το ζευγάρι δείχνει να ταιριάζει πολύ και παρότι δεν έχουν καμία σχέση οι επαγγελματικές δραστηριότητές τους, οι δυο τους έχουν πολλά κοινά ενδιαφέροντα. Αθλητικός τύπος ο Δημήτρης, λατρεύει το θαλάσσιο και το χειμερινό σκι, γι’ αυτό και συχνά κάνει εξορμήσεις στη φύση ανεξαρτήτως εποχής. Αθλητικός τύπος, όμως, είναι και η Κατερίνα, η οποία μπορεί να μην είναι τόσο «οργανωμένη» στις εξορμήσεις όπως ο σύντροφός της, όμως επισκέπτεται καθημερινά το γυμναστήριο προκειμένου να διατηρήσει τη σιλουέτα της.
Η Κατερίνα, πάντως, δεν ευτυχεί μόνο σε προσωπικό επίπεδο αλλά και επαγγελματικά, αφού απολαμβάνει την επιτυχία της παράστασης «Ολόγυρα, ολότελα, ολόιδιοι» που παίζεται στο θέατρο «Άνεσις» και στην οποία πρωταγωνιστεί μαζί με πλειάδα σημαντικών ηθοποιών. Συγχρόνως δεν εγκαταλείπει μια άλλη μεγάλη της αγάπη, το ραδιόφωνο, διατηρώντας δική της εκπομπή κάθε Σαββατοκύριακο. Αυτόν τον καιρό, επίσης, σύμφωνα με τη real, βρίσκεται σε συζητήσεις με δύο κανάλια για συμμετοχή της σε νέα σίριαλ, χωρίς όμως να έχει πάρει ακόμα κάποια απόφαση.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved