Κρατερός Κατσούλης: «Πάντα έχουμε φλερτ από άλλα κανάλια με την Κατερίνα»
Showbiz

Κρατερός Κατσούλης: «Πάντα έχουμε φλερτ από άλλα κανάλια με την Κατερίνα»

Παράλληλα με το θέατρο, ο Κρατερός Κατσούλης τρέχει και μία καθημερινή πρωινή εκπομπή στην τηλεόραση. Είναι εύκολο να χαμογελά κάθε πρωί, όταν το κλίμα στην ιδιωτική τηλεόραση είναι μουδιασμένο λόγω των αδειών;

«Δεν είναι ούτε εύκολο ούτε δύσκολο, απλά με τα χρόνια αποκτάς έναν μηχανισμό και το κάνεις με περισσότερη ευκολία. Σίγουρα, πάντως, υπάρχουν αγωνία και ανησυχία και σίγουρα περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει και πώς θα γίνει. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι, αν δεν υπήρχαν όλα αυτά τα θέματα, τα πράγματα σήμερα θα ήταν πιο χαρούμενα για όλους μας» τόνισε στην Αγορά.

-Στην καθημερινότητα ενός ανθρώπου που ζει από τα λεφτά της τηλεόρασης π επίπτωση έχει αυτό το κλίμα;

«Κοίτα να δεις, έχω επιλέξει εδώ και 26 χρόνια να κάνω μια δουλειά που έχει πολύ άγχος και αγωνία. Επίσης, δύο με τέσσερις φορές τον χρόνο ψάχνεις πάλι για δουλειά από την αρχή. Η φύση της δουλειάς μένει η ίδια, απλά αλλάζουν χρόνο με τον χρόνο ο βαθμός της δυσκολίας και η πολυπλοκότητα. Εχω επιλέξει, όμως, να έχω μια καθημερινότητα η οποία δεν καθορίζεται απόλυτα από την τηλεόραση. Όπως έχω πει και στους μαθητές μου, δεν πρέπει κάποιος να ταυτίζει την προσωπική του ευτυχία με την επαγγελματική επιτυχία. Αν το κάνει, θα γίνει δυστυχής.»

-Μέσα στο τελευταίο διάστημα δεχθήκατε προτάσεις από άλλα κανάλια για να μετακομίσετε εκεί;

«Εμείς, δόξα τω θεώ, έχουμε ένα συμβόλαιο με το Εpsilon που λήγει τον Ιούλιο του 2017. Από εκεί και μετά, διαθέσεις και κουβέντες με ανθρώπους από άλλα κανάλια πάντα υπάρχουν. Με την Κατερίνα είμαστε πολλά χρόνια στην τηλεόραση και έχουμε καλές σχέσεις με τους περισσότερους ανθρώπους που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στα κανάλια. Πάντα έχουμε φλερτ από άλλα κανάλια με την Κατερίνα. Τώρα, όμως, είμαστε σε ένα συγκεκριμένο κανάλι.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved