Ζέτα Δούκα: «Δεν θα φάμε κουφέτα. Έχουμε κάνει ονοματοδοσία στη Θάλεια»
Showbiz

Ζέτα Δούκα: «Δεν θα φάμε κουφέτα. Έχουμε κάνει ονοματοδοσία στη Θάλεια»

Η Ζέτα Δούκα απαντά στο μεγάλο ερώτημα του… γάμου και του συμφώνου συμβίωσης. Όπως φαίνεται ούτε βάφτιση δεν θα κάνει στην κορούλα της. 

-Θα παντρευτείτε με τον Μιχάλη;

«Οχι, κουφέτα δεν θα φάμε... Τι να κάνουμε... Δεν μου λέει τίποτα το θέμα του γάμου, όπως δεν λέει και τίποτα στον Μιχάλη» τόνισε στο Secret.

-Έχετε κάνει σύμφωνο συμβίωσης;

«Σύμφωνο δεν έχουμε κάνει, γιατί δεν μας κατοχυρώνει στα πράγματα που θέλουμε. Έχουμε κάνει ονοματοδοσία στη Θάλεια και την έχουμε αναγνωρίσει. Τα πράγματα που χρειάζεται ένα παιδί, που ούτως ή άλλως γίνονται, τα έχουμε κάνει.»

-Τι είναι αυτό που θαυμάζεις στον Μιχάλη; Είναι πολύ διακριτικός;

«Είναι ένας πάρα πολύ ευχάριστος άνθρωπος κατ' αρχάς. Ένας άνθρωπος που όποιος και να τον έχει γνωρίσει έχει μόνο καλά λόγια να πει. Αυτό είναι πολύ σημαντικό, ξέρεις... Οχι τα καλά λόγια που θα σου πει ο άλλος, αλλά το γεγονός ότι είσαι με έναν άνθρωπο που διαφορετικοί χαρακτήρες τον αποδέχονται τόσο καλά. Δείχνει, δηλαδή, το ποιόν του και το πόσο σημαντικός και πόσο σημαντική δουλειά έχει κάνει με τον εαυτό του. Για μένα ο Μιχάλης είναι όλα τα πράγματα που είναι πολύ προσωπικά, αλλά ας πούμε ότι είναι ένας άνθρωπος ο οποίος είναι άνδρας με Α κεφαλαίο και ένα πολύ γελαστό και υπέροχο παιδί ταυτόχρονα. Έχει αυτές τις δύο πολύ ωραίες πλευρές εξίσου ανεπτυγμένες. Εμένα τουλάχιστον, έτσι όπως είναι, με ισορροπεί.»

-Θέλετε δεύτερο παιδάκι;

«Θέλουμε, όχι προς το παρόν, μέσα στον χειμώνα, αλλά θα δούμε, θέλω πάρα πολύ η Θάλεια να έχει ένα αδερφάκι.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved