Βίκυ Καγιά: « Δεν μου έλειψε να είμαι μπροστά στο γυαλί, απλά να υπάρχω »
Showbiz

Βίκυ Καγιά: « Δεν μου έλειψε να είμαι μπροστά στο γυαλί, απλά να υπάρχω »

Η Βίκυ Καγιά μιλά για τον ρόλο της στην νέα εκπομπή του Star, Shopping Star.

«Είμαι η fashion expert. Η κεντρική παρουσιάστρια, αλλά όχι με την κλασική έννοια που έχουμε συνηθίσει. Κάνω τη δουλειά μου, αυτό που ξέρω να κάνω 25 χρόνια. Δεν παρουσιάζω κανέναν και δεν βάζω σε λεζάντες αυτά που λέω, ούτε υπάρχει κείμενο και autocue» τόνισε στο TV Έθνος.

-Η διαφορετική μορφή παρουσίασης σε έκανε να πεις το «ναι»;

«Βέβαια. Κατ’ αρχάς ξέρω το φορμά. Λέγεται «Shopping Monsters» και παίζεται σε πολλές χώρες. Επίσης, το βρίσκω αισιόδοξο και όμορφο μέσα στην κρίση που ζούμε να μπορούν οι γυναίκες να πάνε να ψωνίσουν και να «το ρίξουν έξω». Χωρίς να έχουν τύψεις ότι πήραν χρήματα από το μπάτζετ του σπιτιού, να κάνουν κάτι για τον εαυτό τους.»

-Τόσο καιρό που ήσουν εκτός τηλεόρασης, σου έλειψε;

«Δεν μου έλειψε να είμαι μπροστά στο γυαλί, απλά να υπάρχω. Είμαι ένας άνθρωπος που παθιάζομαι με ό,τι κάνω και ήμουν τυχερή τα πέντε χρόνια που έκανα τηλεόραση να δοκιμάσω πολλά είδη εκπομπών. Πρωινό, παιχνίδια, σόου. Μέσα σε αυτή την ποικιλία εμπειριών και τύχης, συνειδητοποίησα ότι δεν είμαι φτιαγμένη, «κομμένη και ραμμένη» για όλα, δεν είναι εύκολο να τα υπηρετείς όλα, και πρέπει ο καθένας να εργάζεται ανάλογα με την ταυτότητά του. Για μένα η τηλεόραση είναι κάτι έξω από τα νερά μου, δεν είναι κάτι το οποίο ξέρω καλά. Οπότε είχα πει, αν επιστρέψω, θα γίνει με μια εκπομπή που μου πηγαίνει και μόνο. Αλλωστε, έχω κάνει μια μεγάλη επένδυση στην προσωπική μου επιχείρηση, στη σχολή μόδας που διατηρώ. Τώρα είμαι πολύ ευτυχισμένη που βρέθηκε η συγκεκριμένη εκπομπή. Αλλιώς δεν θα ξαναέκανα τηλεόραση.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved