Showbiz

Φερεντίνος: Μιλά πρώτη φορά για τον χωρισμό του από την Παυλίδου- Τι λέει για τον Καλυβάτση;

Gossip-tv Team

Kαλεσμένος στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου στον Alpha ήταν ο Χρήστος Φερεντίνος, ο οποίος μίλησε μεταξύ άλλων και για τον χωρισμό του από τη Σοφία Παυλίδου, τη σχέση που έχουν σήμερα, αλλά και το ενδεχόμενο να ερωτευτεί και να παντρευτεί ξανά.

«Αισθάνομαι όπως πας στο στρατό την πρώτη μέρα. Μην κάνεις “αχ” γιατί θα φύγω, είμαι ...πρόσφατος. Να το δούμε από τη θετική πλευρά. Όλα καλά, είμαστε σε πολύ καλή φάση γενικότερα, αγαπημένοι και ξεκάθαροι. Αν δεν βιώσεις τη δυσκολία της κατάστασης, τότε δεν φτάνεις μετά στο καλό αποτέλεσμα. Πολλές φορές η συναισθηματική δυσκολία έρχεται στο φινάλε μιας κατάστασης, πριν ανακοινωθεί, πριν επισημοποιηθεί, πριν παρθεί η απόφαση καν, τότε ο καθένας με έναν διαφορετικό τρόπο βιώνει το “πένθος” του. Αν αυτά ταυτιστούν, συγχρονιστούν και οι διαθέσεις δύο ανθρώπων που είναι χρόνια μαζί, τότε όλα τελειώνει αγαπημένα. Αυτό συνέβη και με εμάς». είπε χαρακτηριστικά στην εκπομπή «Βράδυ».

Για τα δημοσιεύματα για τον Σωτήρη Καλυβάτση και την Σοφία , ο Χρήστος είπε: «Ακούγονται πολλά ψέματα, όπως προχθές ακούσαμε κάτι χοντροειδέστατα ψέματα».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved