Λένα Δροσάκη: «Ναι, το ομολογώ…»
Showbiz

Λένα Δροσάκη: «Ναι, το ομολογώ…»

Παρά το γεγονός ότι η «Μουρμούρα» είναι μία δουλειά που ο κόσμος έχει πραγματικά λατρέψει, υπάρχουν πολλοί από τον χώρο του θεάτρου, που έχουν προσπαθήσει να... υποτιμήσουν την τηλεοπτική της αξία και παρουσία.

«Προσωπικά δεν έχω αντιληφθεί κάτι τέτοιο... Ομως, δεν υπάρχει αυτό! Η συγκεκριμένη δουλειά είναι μία δουλειά απίστευτα αξιοπρεπής, που είναι προσεγμένη από την πρώτη της έως την τελευταία της λεπτομέρεια. Τώρα αν σε κάποιους δεν... πάει γιατί τη θεωρούν απλή, κοινότοπη και δεν ξέρω τι άλλο, ένα έχω να πω... Η δυσκολία τις περισσότερες φορές κρύβεται στην απλότητα» τόνισε στο TV Έθνος η Λένα Δροσάκη.

-Δεν είναι εύκολο μια δουλειά να καταφέρει να μιλήσει κατευθείαν στην καρδιά του κόσμου.

«Οχι, βέβαια, και δεν είναι εύκολο να είσαι ηθοποιός, να βρίσκεσαι τέσσερα χρόνια μέσα σε ένα πλατό με έναν πολύ συγκεκριμένο και χαρακτηριστικό ρόλο και να τα καταφέρνεις να είσαι τόσο ζωντανός καλλιτεχνικά και υποκριτικά, λες και ξεκίνησες χθες!»

-Λοιπόν, κι εσύ, αλλά και ο Νίκος Ψαρράς πώς θα ξεκινήσετε τη... μουρμούρα;

«Θα υποδυθούμε ένα ζευγάρι. Ο Νίκος είναι το αφεντικό της Μαρίνας και εγώ η γυναίκα του. Η Μαρίνα στο πλαίσιο να τον... καλοπιάσει μας καλεί στο σπίτι της για τραπέζι. Κι εκεί αρχίζουν τα προβλήματα.»

-Απ΄ ό,τι καταλαβαίνω αρχίζουν τα προβλήματα γιατί υποδύεσαι μια γυναίκα... πειρασμό;

«Ναι, το ομολογώ υποδύομαι μια γυναίκα-πειρασμό (γέλια).»

-Και; Τη Μαρίνα την πιάνουν τα ανταγωνιστικά της;

«Λογικό δεν είναι; Όταν νιώθεις ότι μπορεί να απειλείσαι, αν μη τι άλλο ένας ανταγωνισμός σε πιάνει.»

-Ο Ηλίας πώς αντιδρά απέναντι στη... γυναίκα-πειρασμό;

«Νομίζω ότι... ταρακουνιέται αρκετά!»

-Γιατί μέχρι τώρα ήταν... ακλόνητος. Πάνω απ΄ όλα το Μαρινάκι!

«Νομίζω πως γοητεύεται και αναστατώνεται κομματάκι κι εκεί ακριβώς παρεμβαίνει η Μαρίνα, η οποία λίγο δεδομένο τον είχε!»

-Είχες άγχος όταν πήγες στο γύρισμα;

«Ναι, είχα, δεν μπορώ να σου πω ψέματα. Όμως, οι πάντες μας καλοδέχτηκαν και μας προσέφεραν μία απίστευτη φιλοξενία. Ετσι, πέρασα υπέροχα. Η ατμόσφαιρα ήταν τόσο αγαπησιάρικη και φιλόξενη, που παραλίγο να πιστέψω ότι όντως ο Βλαδίμηρος (Κυριακίδης) και η Δάφνη (Λαμπρόγιαννη) είναι ζευγάρι και μας υποδέχτηκαν σπίτι τους.»

-Θα ξαναέλεγες το «ναι» σε μία επόμενη τηλεοπτική πρόσκληση από τη «Μουρμούρα»;

«Θέλει και ρώτημα; Μακάρι να χρειαστεί να... πηγαινοερχόμαστε!»

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved