Χριστίνα Σούζη: «Στο σχολείο με λέγανε Σούζη ή Σούξη ή Τσούξη»
Showbiz

Χριστίνα Σούζη: «Στο σχολείο με λέγανε Σούζη ή Σούξη ή Τσούξη»

Η Χριστίνα Σούζη είναι ένα από τα πιο αγαπητά πρόσωπα στην ελληνική τηλεόραση με φανατικό κοινό που την παρακολουθεί να λέει τον καιρό στον ΣΚΑΪ.

«Μεγάλη μου τιμή. Είναι πολύ συγκινητικό μετά από τόσα χρόνια δουλειάς να ακούς καλά λόγια από ανθρώπους που δεν ξέρεις και «μπαίνεις» στα σπίτια τους κάθε μέρα. Είναι μια μεγάλη ανταμοιβή» τόνισε στην Espresso.

-Ολοι σας γνωρίζουν ως Σούζη, με το επίθετό σας δηλαδή, και όχι ως Χριστίνα.

«Και στο σχολείο έτσι με λέγανε. Σούζη ή Σούξη ή Τσούξη. Δεν με πείραζε καθόλου. Ήταν το παρατσούκλι μου. Από το πανεπιστήμιο μέχρι την ΕΜΥ, ακόμη κι εδώ στον ΣΚΑΪ έτσι με φωνάζουν.»

-Σας λένε και «Σούζη, τρως»;

«Βεβαίως. Μου κάνουν πλάκα.»

-Είστε κομψότατη όμως.

«Προσπαθώ για να με χωράει και η τηλεόραση (γελάει). Κάνω διατροφή από το περασμένο Πάσχα, γιατί είχα πάρει επτά κιλά. Το αρνάκι ήταν η χαριστική βολή. Τώρα τα έχω χάσει.»

-Είστε πολύ «έντονος» άνθρωπος. Μικρή είχατε την ίδια ενέργεια;

«Περισσότερη. Γιατί τώρα έχω γεράσει και δεν αντέχω πολλά (γελάει). Αφού στην τάξη δεν μπορούσα να σταθώ. Ημουν μονίμως στο τελευταίο θρανίο κι έτοιμη με την μπάλα στο χέρι να βγω να παίξω με το που χτυπήσει το κουδούνι. Αγοροκόριτσο. Δεν ήμουν πειθαρχημένη. Η μανούλα μου, για να σου δώσω να καταλάβεις, δεν ερχόταν στο σχολείο να ρωτήσει πώς τα πάω, διότι της έλεγαν «αφόρητη, κυρία Σούζη». Και μου είχε ξεκαθαρίσει: «Πήγαινε παίρνε μόνη σου τους βαθμούς, γιατί δεν μπορώ να το ακούω αυτό».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved