Ναταλία Ρασούλη: «Η μουσική είναι η μόνη γλώσσα που μπορώ να εκφραστώ απόλυτα»
Showbiz

Ναταλία Ρασούλη: «Η μουσική είναι η μόνη γλώσσα που μπορώ να εκφραστώ απόλυτα»

Τιμώντας το πλούσιο μουσικό έργο που άφησε ο πατέρας της ως παρακαταθήκη σε όλους μας, η Ναταλία Ρασούλη συνεχίζει την μουσική της πορεία με γνώμονα τις αξίες και τις γνώσεις που έλαβε από τον Μανώλη Ρασούλη και οδηγό την αγάπη της για το χώρο.

-Η μουσική ήταν μονόδρομος για εσάς;

«Η μουσική είναι η μόνη γλώσσα που μπορώ να εκφραστώ απόλυτα. Ναι είναι μονόδρομος αλλά σε έναν κόσμο με χιλιάδες δρόμους, βουνά, θάλασσες και αέρα που μέσα σε αυτόν νιώθω την απόλυτη ελευθερία» τόνισε στο Καρφί.

-Έχετε ένα πολύ πλούσιο βιογραφικό. Ποια η γνώμη σας για την μουσική στην σύγχρονη Ελλάδα; Ποια η άποψη σας για τα διάφορα είδη μουσικής που υπάρχουν, καθώς έχετε ένα ευρύ φάσμα ερμηνείας;

«Υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία έκφρασης της μουσικής στην Ελλάδα. Δυστυχώς τα μόνο είδη στα οποία δίνεται έμφαση στη χώρα μας είναι ένα ας πούμε mainstream έντεχνο, συμπεριλαμβανομένης και της ελληνικής ροκ, και το βαρύ λαϊκοπόπ για να μην πω σκυλάδικο. Υπάρχουν όμως και πολλοί Έλληνες καλλιτέχνες οι οποίοι διαπρέπουν στο είδος τους όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό, για τους οποίους αδιαφορεί η εσωτερική showbiz»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved