Πόσα χρήματα έβγαλε ο Σαντιγκάι από τα παιδικά τραγούδια;
Showbiz

Πόσα χρήματα έβγαλε ο Σαντιγκάι από τα παιδικά τραγούδια;

Ο Χρήστος Σαντικάι ξεκίνησε την καριέρα του από μικρή ηλικία, τραγουδώντας στο Alter παιδικά τραγούδια και όχι μόνο. Πώς ξεκίνησε η συνεργασία του με τον σταθμό;

«Με είχε πάει η μητέρα μου σε ένα ωδείο στη γειτονιά μου να μάθω αρχικά βιολί, αλλά μετά άλλαξα και ήθελα πιάνο. Τότε στο ωδείο γινόταν μια συναυλία για το τέλος της χρονιάς. Από παιδί δεν ντρεπόμουν. Αν έβλεπα μικρόφωνο, πήγαινα και τραγουδούσα. Τραγούδησα μπροστά στον διευθυντή του ωδείου κι εκείνος κάλεσε στην εκπομπή «Κοινωνία ώρα Mega» με τον Καμπουράκη. Ξέρανε πως ήμουν λάτρης του Πάριου και του Γονίδη και κάναμε ζωντανή σύνδεση με το στούντιο όπου είχαν καλεσμένο τον Γονίδη. Η χαρά μου δεν περιγράφεται. Εκεί με είδαν από το Alter και θέλησαν μια συνεργασία. Υπογράψαμε συμβόλαια κι ετοιμάσαμε ένα άλμπουμ με δέκα παιδικά τραγούδια» τόνισε στο Χάι.

- Πήρες λεφτά από αυτό;

«Όχι. Θα μπορούσα να έχω πάρει πολλά λεφτά, αλλά όχι. Όπως όλοι οι εργαζόμενοι του Αlter δεν πήραν ποτέ τα λεφτά τους.»

-Σου χρωστάει ακόμα λεφτά;

«Για τα τρία άλμπουμ που είχα κάνει πήρα 1.600-1.670 ευρώ.»

-Πιστεύεις πως αυτό που έκανες στο Αlter κράτησε πίσω την καριέρα σον;

«Δεν έχω μετανιώσει. Είναι τιμή μου που είπα τα βυζαντινά κομμάτια, γιατί είναι δύσκολα κομμάτια για ένα παιδί. Ούτε με έχει στοιχειώσει. Αλλά δύσκολα κάποιος επιχειρηματίας θα επενδύσει πάνω μου, γιατί στο μυαλό του κόσμου θα είμαι πάντα το παιδί που έψελνε ή έλεγε χριστουγεννιάτικα τραγούδια. Το έχω θάψει πια αυτό με τις κινήσεις που κάνω αυτή τη στιγμή.»

-Τι κινήσεις κάνεις;

«Πήγα στο «Voice» δυο φορές. Την πρώτη πήγα να πλασάρω τον εαυτό μου σαν ένα κανονικό παιδί που μπορεί να τραγουδάει και άλλα κομμάτια και δεν το μετάνιωσα που πήγα. Την δεύτερη φορά όμως που πήγα, το μετάνιωσα. Πήγα από εγωισμό, επειδή δεν πέρασα την πρώτη φορά και σκέφτηκα πως τι θα λένε «Το παιδί-θαύμά που είχανε πλασάρει, δεν έχει τελικά φωνή;» Τελικά έκανα λάθος.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved