Γιώργος Καπουτζίδης: «Οι ήρωες που έχω δημιουργήσει έχουν βγει από μέσα μου»
Showbiz

Γιώργος Καπουτζίδης: «Οι ήρωες που έχω δημιουργήσει έχουν βγει από μέσα μου»

Μολονότι ειλικρινής, αληθινός, αιχμηρός όσο και όταν πρέπει και σταθερά στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας, ο Γιώργος Καπουτζίδης έχει καταφέρει να ενσαρκώνει τον ανθρωπότυπο του καλού παιδιού.

Ενός ανθρώπου που θα μπορούσε να είναι ο φίλος σου, ο αδελφός σου, ο γιος σου, ο σύντροφός σου. Πώς άραγε το έχει καταφέρει;

«Αισθάνομαι ότι όλα αυτά τα χρόνια που με ξέρετε δεν έχω θίξει, ούτε έχω προσβάλει κάποιον. Εχω τα όριά μου. Είναι θέμα προσωπικής απόφασης. Μολονότι δεν θα με δεις να βγαίνω κάθε μέρα να λέω την άποψή μου γι’ αυτούς που παντρεύτηκαν, για εκείνους που χώρισαν, για τους άλλους που έκαναν παιδί, είμαι από τους ανθρώπους της τηλεόρασης που έχουν ξεγυμνώσει την ψυχή τους περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο. Δεν ξέρω αν το ’χει κάνει άλλος παραπάνω. Οι ήρωες που έχω δημιουργήσει έχουν βγει από μέσα μου. Και φέρουν το συναίσθημά μου. Δεν ήταν απλώς εκτοξευτές αστείας ατάκας. Νομίζω το κοινό με έχει δει πολύ καθαρά και αντιλαμβάνεται ότι είμαι ένας “ΟΚ” άνθρωπος. Δεν έχω αλλάξει με τα χρόνια. Οπως με γνωρίσατε, έτσι έχω μείνει άμα το καλοσκεφτείς. Δεν έπαθα καμιά μετάλλαξη. Δεν είναι στη φύση μου να ψωνιστώ ή να παίξω τον δικτάτορα που αποφασίζει και διατάσσει, μειώνει ή απολύει ανθρώπους», λέει στο Πρώτο Θέμα.

Τι ονειρεύεται για τον εαυτό του και τι προσδοκά;

«Ως καλλιτέχνης θέλω να συνεχίσω να συνεργάζομαι με ανθρώπους που με εμπνέουν και -τώρα πια το ξέρω καλά- θέλω να πω κι άλλες ιστορίες, πολλές ιστορίες. Αυτό το μεγάλο κενό που έκανα από το “Παρά Πέντε” στην “Εθνική Ελλάδος”, το οποίο προφανώς είχε κάποιο νόημα όταν έγινε, δεν θα το ξανακάνω. Γιατί ξέρω ποιος είναι ο δρόμος μου πια. Αυτό θα προσπαθήσω. Σαν άνθρωπος δεν θα ήθελα να είμαι μόνος, θα ήθελα να φτιάξω ένα σπιτικό με έναν άλλο άνθρωπο και να μοιραστώ τη ζωή μου. Χωρίς να με αγχώνει το γεγονός ότι ακόμη δεν έχει γίνει ή να σημαίνει ότι δεν απολαμβάνω τον καιρό που είμαι μόνος», καταλήγει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved