Πρωινός τρόμος από άγνωστο άνδρα για την Κατερίνα Καινούργιου
Showbiz

Πρωινός τρόμος από άγνωστο άνδρα για την Κατερίνα Καινούργιου

Αναστάτωση επικρατεί στην υπηρεσία φύλαξης του τηλεοπτικού σταθμού «Ε» στα Μελίσσια, καθώς τις τελευταίες ημέρες ένας άνδρας (ο οποίος τρεις φορές σε διακριτικό έλεγχο αρνήθηκε να δώσει τα στοιχεία του) εμφανίζεται και ζητά την... Κατερίνα Καινούργιου, λέγοντας ότι έχει ραντεβού μαζί της!

Την πρώτη φορά που συνέβη το περιστατικό, η παρουσιάστρια ενημερώθηκε από την πύλη, καθώς ο άνδρας, που είναι μεταξύ 30 με 40 ετών, υποστήριξε ότι δεν επρόκειτο για επαγγελματικό ραντεβού και για αυτό τον λόγο και δεν ήθελε να δώσει τα στοιχεία του.

Η Κατερίνα Καινούργιου, όπως αναφέρει το δημοσίευμα της Freddo, έκπληκτη είπε τότε στους φύλακες ότι δεν είχε κανένα ραντεβού με κανέ-ναν και ότι, αν ο άγνωστος δεν έδινε κάποια από τα στοιχεία του, η ίδια δεν θα τον δεχόταν.

O άνδρας αποχώρησε αλλά εμφανίστηκε ξανά και μάλιστα περισσότερο επίμονος, με αποτέλεσμα να ενημερωθεί το οικείο αστυνομικό τμήμα, ενώ η παρουσιάστρια τις τελευταίες ημέρες φεύγει από το κανάλι από τη διακριτική «εποπτεία» του φύλακα, μέχρι να επιβιβαστεί στο αυτοκίνητο της, που βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από την κεντρική πύλη

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved