Απίστευτο κι όμως ελληνικό! Κλείνουν 25 χρόνια γάμου και κάνουν τώρα την πρώτη δημόσια εμφάνιση τους
Showbiz

Απίστευτο κι όμως ελληνικό! Κλείνουν 25 χρόνια γάμου και κάνουν τώρα την πρώτη δημόσια εμφάνιση τους

Ερωτευμένοι, χαρούμενοι, γεμάτοι, έχοντας μία ανοιχτή αγκαλιά ο ένας για τον άλλο. 

Η καταξιωμένη σεφ Ντίνα Νικολάου και ο σύζυγος της υπάλληλος του υπουργείου Εξωτερικών Κωνσταντίνος Γρηγοριάδης, γιόρτασαν στο ανακαινισμένο Athens Tiare Hotel της Ομόνοιας, τα εικοσιπέντε ευτυχισμένα χρόνια γάμου τους κάνοντας την πρώτη δημόσια κοινή εμφάνιση τους.

Χαμηλών τόνων και οι δύο επέλεξαν συνειδητά καθ´ όλη την πορεία τους να μη δημοσιοποιούν την προσωπική ζωή τους. Επί πολλά έτη άλλωστε, εξαιτίας των επαγγελματικών υποχρεώσεων του, ο Κωνσταντίνος Γρηγοριάδης κινούνταν σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες έχοντας ως βάση του το Παρίσι.

Οι δυο τους έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν το προσωπικό τους παραμύθι χτίζοντας μία ουσιαστική βαθιά σχέση αγάπης και σεβασμού. Ειλικρινείς αλλά και ερωτευμένοι, όπως τους πρώτους μήνες της γνωριμίας τους, δεν κρύβουν πώς το κυρίαρχο μυστικό του γάμου τους είναι η κατ' ουσίαν αφοσίωση και αγάπη. Καρπός του έρωτά τους, άλλωστε, είναι δύο υπέροχα παιδιά ο 20 χρόνος Στέλιος και ο 21 έτους Γιώργος που σπουδάζουν Νομική και Αρχιτεκτονική αντιστοίχως στο Παρίσι.

Ντίνα και Κωνσταντίνος βρέθηκαν στο τεσσάρων αστέρων ξενοδοχείο της Αθήνας για να γιορτάσουν την αργυρή επέτειο τους. Η ιδιαίτερα δημιουργική Ντίνα Νικολάου προετοιμάζει πυρετωδώς ενα καινούργιο concept σε πολυχώρο γαστρονομίας στο κέντρο της Αθήνας.

Έτσι ένα όνειρο της γίνεται πραγματικότητα παραδίδοντας μαθήματα μαγειρικής, για όλους όσους θεωρούν τη γεύση πρωταρχική αίσθηση!

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved