Μαριάννα Τουμασάτου: «Δουλεύω πολλές ώρες και είναι δύσκολο λόγω του παιδιού»
Showbiz

Μαριάννα Τουμασάτου: «Δουλεύω πολλές ώρες και είναι δύσκολο λόγω του παιδιού»

Η Μαριάννα Τουμασάτου μίλησε για την καθημερινότητά της με τις επαγγελματικές υποχρεώσεις και την οικογένειά της.

Δουλεύεις πολλές ώρες καθημερινά...

Δουλεύω πολλές ώρες, ναι. Η μέρα μου είναι πάρα πολύ δύσκολη, ξυπνάω πολύ πρωί, λόγω του παιδιού, αλλά το καλό είναι ότι έχω νωρίς γύρισμα, και αφού έχω σηκωθεί, δεν χάνω χρόνο από τη επιστροφή μου στο σπίτι. Γυρίζω μία ώρα μετά την επιστροφή της Χρυσηίδας στο σπίτι. Δευτέρα και Τρίτη είμαι με το παιδί, την Τετάρτη συναντιόμαστε μόνο πρωί, είναι μια μέρα δύσκολη, την Πέμπτη και την Παρασκευή τελειώνοντας το γύρισμα πηγαίνω στο σπίτι, βλέπω την κόρη μου, τη βάζω για ύπνο κι έπειτα πηγαίνω στο θέατρο. Τα Σαββατοκύριακα είμαι με το παιδί μου, το βράδυ πηγαίνω στο θέατρο. Όλοι οι εργαζόμενοι γονείς έχουν κάποιες ώρες που τις αφιερώνουμε στα παιδιά μας. Απλά για τους ηθοποιούς, για κάποιο λόγο, πιστεύουν ότι δεν μπορούν να εργάζονται. Αν δουλεύει κάποιος στην τράπεζα και γυρίζει στις 8 το βράδυ, βλέπει λιγότερο το παιδί του απ’ ό,τι το βλέπει ένας ηθοποιός. Δεν λείπω και τόσο πολύ... Άσε που άμα έχει τις ξαδέρφες, τα φιλαράκια της μαζί ή πάμε στον παιδότοπο, είμαι δεν είμαι εκεί της κάνει το ίδιο.

Αφοσιώνεται σ’ εκείνους;

Την παρακαλάω να μου κάνει μια αγκαλιά και μου λέει: «Μαμά μου, λίγο πιο κει, παίζω, μη με εμποδίζεις». Το Γενάρη θα κλείσει τα 6. Τώρα δουλεύω στο θέατρο και στην τηλεόραση, γιατί το παιδί δεν είναι πλέον μωρό. Μέχρι την ηλικία των 5 ετών έκανα τη μία από τις δύο δουλειές. Στα 5,5 χρόνια της έκανα και τα δύο μαζί. Μέχρι 18 μηνών δεν έκανα καμία δουλειά. Έχουμε βάλει τις βάσεις για να μπορώ να λείψω. Τα πράγματα έχουν γίνει με ένα σχεδιασμό. Αν κάνω λάθη ή σωστά, θα μας το δείξει το μέλλον, θα μας το πει η Χρυσηίδα μεγαλώνοντας.

Είσαι προετοιμασμένη για τη μελλοντική κριτική της κόρης σου;

Δεν υπάρχει παιδί που δεν έχει παράπονο από το γονιό του, δεν γίνεται, δεν υπάρχει τέλειοι γονιός, δεν έχει γεννηθεί, γιατί δηλαδή να είμαι εγώ; Γιατί να παλέψω για να κάνω ότι είμαι η τέλεια μάνα; Αφού δεν είμαι... Είμαι με ελαττώματα, όπως όλοι οι άνθρωποι, θα κάνω και λάθη απέναντι στο παιδί μου, κι εκείνο θα κάνει στο δικό του, όταν πρώτα ο Θεός αποκτήσει και πάει λέγοντας.

Πηγή: Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved