Τι ενώνει την Ναταλία Γερμανού με την σύζυγο του Μίμη Πλέσσα;
Showbiz

Τι ενώνει την Ναταλία Γερμανού με την σύζυγο του Μίμη Πλέσσα;

Η Ναταλία Γερμανού και η σύζυγος του Μίμη Πλέσσα και επίσης πολύ γνωστή ραδιοφωνική παραγωγός Λουκίλα Καρρέρ Πλέσσα έχουν κάτι κοινό και δεν μιλάμε για το επάγγελμά τους. Ούτε για την φιλία και την εκτίμηση που υπάρχει ανάμεσά τους. Μιλάμε για έξι χρόνια κοινής ζωής... Που;

Μα στην ίδια σχολική τάξη! Ναι καλά διαβάζετε. Κι όμως τις δύο κυρίες της showbiz δεν τις ενώνει μόνο βαθιά εκτίμηση, αλλά και έξι σχολικά χρόνια.

Η αγαπητή παρουσιάστρια και η γνωστή ραδιοφωνικός παραγωγός -και σύζυγος του μεγάλου Μίμη Πλέσσα- φοίτησαν μαζί στις ίδιες τάξεις στο δημοτικό ιδιωτικό σχολείο της Αηδονόπουλου στη Φιλοθέη- που εδώ και λίγα χρόνια έχει κλείσει-.

Και μπορεί μεν στο δημοτικό τη Φιλοθέης να μην υπήρξαν κολλητές λίγα χρόνια αργότερα όμως και συγκεκριμένα στις αρχές της δεκαετίας του '90 βρέθηκαν και οι δύο στο ραδιόφωνο του Αντέννα όπου όχι μόνο κόλλησαν, αλλά παρέμειναν μέχρι και σήμερα πολύ καλές φίλες.

Μάλιστα Ναταλία Γερμανού και Λουκίλα Καρρέρ έγραψαν μαζί το 1992 στίχους στο τραγούδι του Μίμη Πλέσσα «Κάθε φορά που γελάει ένα παιδί» το οποίο και τραγούδησε τότε από κοινού όλη η showbiz εκείνης της εποχής ( Από Σάκη Ρουβά μέχρι και …Έφη Σαρρή!)…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved