Μαριάννα Τουμασάτου: Μιλά για την απίθανη παράσταση «Ένα εξοχικό παρακαλώ»
Showbiz

Μαριάννα Τουμασάτου: Μιλά για την απίθανη παράσταση «Ένα εξοχικό παρακαλώ»

Για την απίθανη παράσταση «Ένα εξοχικό παρακαλώ» στην οποία και πρωταγωνιστεί μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη της η Μαριάννα Τουμασάτου.

Πρωταγωνιστείς στη θεατρική παράσταση «Ένα εξοχικό παρακαλώ»

«Όλα τα πράγματα έχουν τπ γοητεία και την ομορφιά τους, αρκεί να είμαστε έντιμοι απέναντι σε αυτά, αλλά και προς αυτά. Έχει αλλάξει η «παρέα», αλλά με τους ίδιους ανθρώπους που ήμασταν πριν εξακολουθούμε να είμαστε στη σειρά. Είμαστε στο θέατρο «Αθηνά», το έργο μας πέτυχε, είμαστε στη δεύτερη σεζόν, το έχει γράψει ο Γιώργος Φειδάς, που γράφει και τη σειρά «Οι συμμαθητές», κι έχει σκηνοθετηθεί από τον Βασίλη Θωμόπουλο, που είναι κι ένας από τους σκηνοθέτες του σίριαλ. Είναι «οικογενειακή» υπόθεση, αφού και με τους δύο συνεργαζόμαστε και στο σίριαλ, στον ΑΝΤ1», λέει στο περιοδικό Λοιπόν και συνεχίζει μιλώντας για το αν αυτό κάνει ευκολότερη τη συνεργασία τους.

«Είναι η ασφάλεια που νοιώθουμε μεταξύ μας, είμαστε μία παρέα που περνάμε καλά, έχουμε πολλά κοινά, από τον τρόπο που αντιμετωπίζουμε τη δουλειά μέχρι το χιούμορ μας. Σε αυτή τη δουλειά είναι απαραίτητο το χιούμορ, ακόμα και όταν κάνεις δράμα, πόσο μάλλον όταν κάνεις κωμωδία. Μας βοηθάει, ξεκλειδωνόμαστε, λειτουργούμε με άνεση και οικειότητα μεταξύ μας. Είναι διαφορετικό να παίζεις με φίλους απ' ό,τι απλά με συναδέλφους», καταλήγει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved